[zzzingo] Tack för mig!

Day 4,439, 06:38 Published in Sweden North Korea by zzzingo


God kväll Sverigekamrater,

Ni har säkert sett min engelska tackartikel, om inte: https://www.erepublik.com/en/article/-zzzingo-34-months-as-cp-is-enough-2711354/1/20


Denna artikeln är egentligen lite drygt 1 månad sen, till följd av bland annat resande, jul och nyår.

Efter 34 månader kände jag att det var dags att avsluta min karriär som president. Både för min egna skull då jag helt enkelt fick allt mindre tid för eRep under 2019, men också för att vi hade andra spelare som var sugna att ta över taktpinnen nu.

Även om jag hade höga mål från början tycker jag att vi ska vara nöjda med vad vi har lyckats åstadkomma under denna tiden tillsammans, flera roliga krig och antalet spelare i landet har hållt sig relativt stabilt. Några absoluta höjdpunkter som kan nämnas:

- 2 veckors krigande i Indonesien oktober 2017
- Den jämna striden vi hade mot Schweiz i januari 2018 som vi precis lyckades vinna.
- Vi slår ned airstrikes från båda Georgien och Pakistan samma dag i april 2019.


Schweiz-striden som jag nämnde.


Ni kanske också märkte en liten förändring i slutet av sommaren som var nu. Särskilt dålig dygnsrytm har jag inte men däremot har landets styrts från andra sidan Atlanten under hösten. Men det har fungerat det med 🙂 Skickar med ett par bilder längst ned i artikeln från mina månader där.

SuperG har gjort ett bra jobb när han har tagit över landet. Just vid bytet var våra TWs en stor röra efter anniversary och USA-kriget. Men tillsammans har vi nu fått ordning på det och dessutom ett extra träningskrig i USA.

På ett personligt plan får vi se vad som händer. Jag har inte lagt mycket tid på eRep under sista månaden, mesta har nog gått till att snack med allierade, vilket är den delen av spelet jag gillar mest. Hur mycket jag kommer synas framöver beror helt på hur mycket tid jag kommer ha över framgent. Tiden då eRep går före IRL är över för min del nu.


Gemensam flygning mot USAStort tack till alla svenskar som har spelet under den här tiden. Spelet är i grunden ganska tråkigt, men tillsammans gör vi något kul av det.


-

Extra tack till


Jontexd
Som jag alltid har fått mycket hjälp av.

SuperG
Som bidraget med mycket positivt till landet sedan sin comback för drygt ett år sedan.

ErwinRommel
Trogen hjälpreda.

Ragnar och Misho
Ragnar dök upp från ingenstans, slogs som en galning och hetsade igång våra andra krigare, inklusive Misho som nu slår hårdast i världen.

Cmurgh, ToS, Gurkan, Moss King, Slagter, Andy & Jimcar
Trogna och duktiga krigare. Säkert nån till jag glömt nämna...

Thomas82Karlsson & Lejonet
Två spelare som inte är så aktiva längre, men gjorde en viktig insats för landet med starten av SAF och visade vägen i airmodulen.

Radsoc
Helt värdelös som guvernör, men bidrar med något till landet ändå.
USA & Kanada hösten 2019


- zzzingo 2020-01-15