StormRiders – HDS-ova paravojska

Day 4,433, 13:20 Published in Croatia Croatia by Riznica HDSa

Drage stranački kolege, kolegice i svi budući članovi,

StormRiders – HDS-ova paravojska


Povijest StormRiders-a:
StormRiders je osnovan 05.04.2010. godine na sastanku Hrvatske Demokratske Stranke. Asklepije je pokrenuo cijelu ideju i izborio se za osnivanju paravojske te koordinirao njezino osnivanje. Prijedlog imena "StormRiders" dao je Plese Tomislav, a avatar je po našim željama izradio Darko Rora. Kada smo na sastanku HDS-a s kraja ožujka 2010. godine odlučili pokenuti stranačku paravojsku ASKLEPIJE je bio zadužen za cjelokupnu koordinaciju osnivanja.

Vojna jedinica StormRiders poziva nove članove u svoje redove! s novim vodstvom, svježim idejama i novim prilikama vrijeme je da se i ti priključiš jahačima.


Što možete očekivati u StormRiders-ima?

- Veliku pomoć u upoznavanju s eRepublikom
- Donacije
- Kvizovi na našem MU chatu
- Dobru zabavu
- Konstantnu aktivnost na MU chatu

Zapovjednik: smeddy
Drugi zapovjednik: Daria89Povijest Hrvatske Demokratske Stranke

HDS je osnovan istog dana kad i eHrvatska (09.12.2008.). Od tada neprekidno djelujemo na eHrvatskoj političkoj sceni te smo po tome jedinstveni u eHr. Prvi Predsjednik i Vlada eHrvatske su bili iz redova HDS-a, kao i brojni kasniji predsjednici. HDS je nastao prije RL HDS-a zato nema prefiks „e“.
Kroz teška vremena drage nam naše eRepublike Hrvatske i kroz sve ove godine koje smo zajedno prošli jedina politička stranka koja je držala konstantu i uzde te se nije gasila ni prestaja sa svojim radom ni na trenutak je bio HDS.
Što se tiče naših uspjeha u nastavku Vam ukazujem na naše ljude koji su participirali u izvršnoj vlasti te naše predsjednike stranke.
Kongres – Mi iz HDS-a smo u svakom sazivu od osnutka naše eDomovine imali stranačke kolege koje su zastupali naše ciljeve i ideje te ih realizirali u kongresu.

POSTANI CLAN HDS-aUclaniti se u Jahace mozete preko ovog linka
STORMRIDERS

Nas kanal:
https://t.me/joinchat/NMcPDRMs_2wGQqhGl0RwbgZajedništvom do uspjeha!
Lijep pozdrav,
Vas HDS