Izvršena podjela Q7 oružja - III dio

Day 4,428, 10:23 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Ured predsjednika eBiH


Dobro večer građani i građanke eBosne i Hercegovine.Ove sedmice odrađena je posljednja donacija Q7 oružja za vrijeme mandata CP-a ClioPilot.

U ovoj podjeli nisu mogli učestvovati izdajnici i kolaboracionisti (prema stavu vojnog suda NOVJ iz '45).Ove sedmice javilo nam se 13 građana koji su dobili po 15 komada friško napravljenog Q7 oružja:

- Kre10
- amazzeD
- xalmirx
- hamza jusufovic
- TouCh 4NM
- Lord Ademir
- Zenica1
- TheGreat97
- krlo
- svjetska lada
- saraj123
- Aleks M
Iskoristio bih priliku da Vas zamolim sve da pratite shoutove koje članovi vlade objavljuju na eBiH feed-u jer tu pokušavamo što redovnije postavljat naredbe za pucanje koje su u koordinaciji sa našim saveznicima. Molimo Vas za strpljenje trenutna situacija eglobalano je napeta ali radimo sve da pokušamo se vratiti u stanje gdje ćemo imati TW koje smo imali i ranije.

Drugo vratilo se dosta raje na chat i sad postajemo organizovaniji.

OVOM PRILIKOM POZIVAMO SVE IGRACE eBIH DA SE PRIKLJUČE NA CHAT.

Cilj ovog okupljanja na chatu je da uspostavimo bolju koordinaciju u bitkama, ali prije svega da uspostavimo sistem pomoci igracima prije svega u savjetima a i materjalno ako je potrebno. Cilj je da zajednickim trudom sto vise igrača ojača u svakom smislu.
Ako vam opet nešto nije jasno i imate pitanja, možete pisati in game meni, topmir , Jonathan Wick ili Ponosan Bosanac.eBiH CP
ClioPilot