Daria89 - Kandidatura za CP

Day 4,426, 15:07 Published in Croatia Croatia by Gac1010

Dan 4,426 eRepublički,

Mirno poslijepodne obilježila je afera zvana "Missclick" koju je predvodila naša prva i uskoro buduća predsjednica Daria89.

Sve se dogodilo iznenada, kratko i jasno.


Naša draga Daria89 se uključila u kampanju i krenula je brzo i oštro u samom startu.

Nedugo zatim na chat-u su osvanule fotografije naše buduće predsjednice iskrenih namjera koje su fanovi izradili i osmislili u naumu uspješne kampanje i pobjede na samim izborima u jako kratkom roku.
Nakon što je kandidatura uzdrmala eHrvatsku i cijeli eSvijet ubrzo sam kao najbliži suradnik naše drage Darie89 dobio i privatnu poruku od preko oceanskog kolege koji je prvi službeno dao potporu našoj budućoj predsjednici te mi poslao sljedeću fotografiju.
Kako je veliki pritisak pred našom budućom predsjednicom u kratkim crtama mi je poslala kako će izgledati sastav njezine eVlade:

Premijer: Gac1010
Ministar obrane: Gac1010
Kabinet ministra obrane: Gac1010
Ministar vanjskih poslova: Gac1010
Pomoćnik ministra vanjskih poslova: Gac1010
MoFa team: Gac1010
Guverner: Gac1010
Ministar obrazovanja: Gac1010

Nakon što smo buduća predsjednica i ja razgovarali uvidjeli smo kako je ovo savršen sastav vlade te će savršeno odgavarati za projekte koje namjeravamo ostvariti odlučili smo objaviti ovu kandidaturu te izaći pred javnost te zadobiti povjerenje eHrvatske 05.01.

Gac1010,
Voditelj kampanje, Voditelj izbornog stožera, Glavni stručnjak za odnose s javnošću, Voditelj izbornog stožera za eHrvate u eBiH i izvan eDomovine, Glavni stručni suradnik te Rizničar gospođe i buduće predsjedniceNadalje, kako je riječ o kampanji koja iziskuje i određene financijske izdatke odlučili smo pokrenuti donacije te svi koji želite poduprijeti našu buduću predsjednicu i damu Dariu89 neka doniraju na dolje navedeni link te će svaka donacija biti upisana u članak.

Link za donacije: https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9548414Donacije:

plavaprinceza želi prebaciti 2000 HRK na tvoj račun. Prihvaćaš li ovu donaciju? Moraš odlučiti kroz 3 dana. Prihvati - Odbij

Stefan Mauzer je prebacio 3000 Q2 Food u tvoje skladište.

Fena95m želi prebaciti 0.46 HRK na tvoj račun. Prihvaćaš li ovu donaciju? Moraš odlučiti kroz 3 dana. Prihvati - Odbij