Božićni domjenak HDS-a

Day 4,416, 00:48 Published in Croatia Croatia by Riznica HDSa


Drage ePrijatelji i ePrijateljice, dragi eStranački kolege i kolegice te budući članovi HDS-a,

Kako nam se bliži Božić te samim time i Božićni duh darivanja mi iz Hrvatske Demokratske Stranke, jedine eDržavotvorne i eDomoljubne stranke smo se odlučili na darivanje svakog eHrvatskog građanina te njegovali i održavali našu dugogodišnju tradiciju. Dobit cete 1000 q1 food.
Sve što je potrebno kako biste dobili food je da ostavite komentar na ovaj članak.Povijest HDS-a:
HDS je osnovan istog dana kad i eHrvatska (09.12.2008.). Od tada neprekidno djelujemo na eHrvatskoj političkoj sceni te smo po tome jedinstveni u eHr. Prvi Predsjednik i Vlada eHrvatske su bili iz redova HDS-a, kao i brojni kasniji predsjednici. HDS je nastao prije RL HDS-a zato nema prefiks „e“.
Kroz teška vremena drage nam naše eRepublike Hrvatske i kroz sve ove godine koje smo zajedno prošli jedina politička stranka koja je držala konstantu i uzde te se nije gasila ni prestaja sa svojim radom ni na trenutak je bio HDS.
Što se tiče naših uspjeha u nastavku Vam ukazujem na naše ljude koji su participirali u izvršnoj vlasti te naše predsjednike stranke.
Kongres – Mi iz HDS-a smo u svakom sazivu od osnutka naše eDomovine imali stranačke kolege koje su zastupali naše ciljeve i ideje te ih realizirali u kongresu.Popis naših predsjednika koji su ostavili duboke tragove u razvoju kako naše stranke tako i drage nam naše eRepublike Hrvatske:
Roby Petric
split1700
rocker-ma
IVAN RADMAN
matrixcore
Atea
John Vorsha
Markisim Dart
Starac
Plese Tomislav
Tripl3
Domago
Smeddy
DominionHR
Srdant
Lopoc
Asklepije
Novitigar91
AngelHR
Argrob
Jeka
JohnSani
Te naša trenutna predsjednica Daria89

[

Pridruži nam se i postani dio najjaktivnije, najstarije i jedine eHrvatske stranke iskrenih namjera te zajedništvom povedimo eHrvatsku do pobjede!

Uclaniti se u Jahace mozete preko ovog linka
STORMRIDERSZajedništvom do uspjeha!
Lijep pozdrav,
Vas HDS