Ostrice HDS-a NoviTigar91, Tom Tomasic i StormRiders. Jahaci su opet tu! VOTE!!!

Day 4,411, 12:26 Published in Croatia Croatia by Riznica HDSaHRVATSKA DEMOKRATSKA STRANKA eHRVATSKE ponosna je na 11 godina rada i postojanja u domovini Hrvata eRepublika. Velika i sjajna povijest krasi oklope ratnika starih vremena. Proslih 11 godina je bilo toliko sjajno, uspjesno a ujedno i tesko, poucno. Mudrosti se dosta nabralo medju nama, mudrosti i odlucnosti kada smo sva ta teska i dobra vremena prebrodili ne izgubivsi pri tome glavu. "U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi!" ponosni smo na tome da smo ostali svoji.

Velika vijest nakon 11 godina je obnavljanje vojne jedinice StormRidersi, proslava 10 godina od osnutka Jahaca i svih slavnih vremena i velikih licnosti koji su se kroz tu Hrvatsku vojsku borili za boljitak Domovine.

Uclaniti se u Jahace mozete preko ovog linka
STORMRIDERSTom Tomasic i NoviTigar91 vec legende ovog velikog virtualnog svijeta. Igraci koji su desetljece i vise posvetili Hrvatskoj, HDS-u i siroj zajednici. Jubilarni interview 11. godina eHrvatske i HDS-a na eRepubliku, uoci velikog blagdana Bozica specijalno izdanje.

Pozdrav moji prijatelji, prijatelji HDS-a i Hrvatske. Dobrodosli u HDS glasnik.

Recite nam tko su Tom Tomasic i NoviTigar91?


NoviTigar91: Novitigar91 je originalni TIGAR , rođen 712. dana u eRepu.

NoviTigar91

Tom Tomasic: Tko sam ? Hmm, teško pitanje.
Moram priznati ako napišem čisto jednostavan i kratak opis poput - jedan vrhunaravno zgodan intelektualac srednjih godina sa istančanim estetskim ukusom, možda to ispadne pomalo i subjektivna ocjena.... a opet moram se odmaknuti od lažne skromnosti pa nastaviti i reći kako sam visok metar devedeset, plav i naočit, ali su težak život i godine sve to sveli na čisto drugačije vrijednosti.
Kako bi Punk Bibinje to nekad opisao kad L majica stoji k´o bušmanu. Istina je i da sve više nosim XL veličinu, ali zato jer mi trokut postaje sve izraženiji usljed bespoštednog svakodnevnog treninga. Nezgodancija je samo što je okrenut u krivom smjeru.

Tom Tomasic

Jedno standardno pitanje: O kud vam ideja i kako ste poceli igrati eRepublik?

NoviTigar91: Na nagovor prijatelja DarkoRora počeo sam igrati i zarazio se.

Tom Tomasic:  Igrati sam počeo na zamolbu susjeda kako bih došao u igrici do određene razine za njegovo osvajanje SB medalje.
Pošto je susjed odavno e-pokojnik, još uvijek nisam siguran jesam li ispunio molbu i mogu li konačno prestati?!? No to i nije toliko čudno jer nikada nisam shvatio mehanizme igre.


Zasto ste postali clanovi HDS-a?


NoviTigar91: Nekako mi je HDS najbolje izgledao kao stranka i pošto je moj gene DIDA bio u stranci predsjednik tako sam i ja posta i ostao vjerni član HDS

Tom Tomasic: Pošto je HDS bio stranka najviše izložena napadima i vrijeđanjima svekolike e-hrvatske zajednice, pomislio sam kako će to dovesti do osipanja članstva usljed čega ću svakako dobiti priliku zasjesti u saborsku fotelju i pozlatiti još jednu medaljicu na vlastitom profilu.
Kada to moje razmišljanje promotrim s odmakom nekolicine godina imam osjećaj da ne razumijem znatno više od toga, a ne samo mehanizme igre.

Najlijepsi trenutci na eRepubliku i najlijepsi trenutcu u HDS-u?

NoviTigar91: Pod vodstvom DIDE u HDS-u, a u eRepu ovo zajedništvo unatrag nekoliko mjeseci...

Tom Tomasic: Najljepši trenutci na erepu su zapravo oni van erepa, a ipak itekako navezani – govorim o druženju u Varaždinu. Nadam se, ako će biti sreće (i dozvole najdraže), možda uspijem doživjeti i reprizu.... u Medonji recimo.
Najljepši trenutci u HDS-u su zapravo nepovratno iza nas. To je bilo vrijeme igranja Atee, hrvatske erep legende i što je puno važnije, moje mecene. To su bila vremena kada se umjetnički rad još cijenio, nagrađivao i financijski redovito potpomagao.
A pogledajte situaciju danas. Pa tko još cijeni umjetnička djela?
Pogledajte samo članak HCS-a. Samo svi prigovaraju, a prezentirane su plastične umjetnine takvih proporcija koje se jedine vide s mjeseca uz kineski zid. Iako Kolak tvrdi da ih ne gleda s mjeseca nego svaki mjesec, što mu stvara velike probleme kod kuće pa mora redovito davati krv kako posljedice ne bi bile previše izražene što je nezgodno kada dođe na obiteljski ručak.

Sto bi promjenuli u HDS-u da ste sada Predsjednici HDS-a i sto bi promjenuli u eHrvatskoj da ste predsjednici eHrvatske?

NoviTigar91: Ništa , sve je OK...

Tom Tomasic: U HDS-u? - promijenio bih predsjednika.
U e-Hr bih proglasio sebe za doživotnog predsjednika, zabranio daljnje izbore, propisao Zdlemmyu obvezno kupovanje tri paketa za predsjednika na mjesečnoj bazi. A za sve ostale bih uveo obvezu plaćanja poreza pod znakovitom kraticom DTDT. Nadam se kako je potpuno razumljivo značenje kratice, a kome nije ide na popravni iz e-hrvatske povijesti.

Imate li ambicija nekada se kandidirati za predsjednika eHrvatske?

NoviTigar91: Možda u neko buduće vrijeme hahaha

Tom Tomasic: Kad čitam svoj iznad izneseni program, sve više i više.

Sto vam znacit vas MU?

NoviTigar91: Pa MU kao MU dobar je, ali najljepše vrijeme je bilo provedeno u STORMRIDERSIMA

Tom Tomasic: Moja postrojba je Rorina ostavština i moja je obveza njezino čuvanje i širenje silnih samohvala o njoj. Da ju ugasim to bi bilo kao da Robyu ugasimo e-Hr ili HDS.

I na kraju da upoznamo Tome i Tigre, odakle ste, koliko godina imate, bracni status cime se bavite i za koji klub navijate?

NoviTigar91: Varaždin, 57 punih godina prije par dana, oženjen i otac dvije studentice, jedna brucoš a druga apsolvent, Umirovljeni časnik gardijske brigade TIGROVI, NK Varaždin

Tom Tomasic: Ja sem Varaždinec, Varaždinec domovine sin ... :notes::notes::musical_note::notes::musical_note::musical_note::notes::musical_note::musical_note:
Godine, eh, junior u usporedbi sa NT-om 🤣
Sretno oženjen, otac jedne kćeri, što još uvijek jasno ukazuje kako sam u obitelji ugnjetavani, spolno gledajući, manjinac.
Jednako sam u mirovini kao i NT, ali iz redova varaždinskih Puma i bez časničkog statusa jer mi nisu htjeli priznati čin stožernog zavodnika. To u prijevodu znači da ćete mi ako se negdje sretnemo, za razliku od NT-a, kao običnom bokcu trebati platiti pivicu.
Navijam prvenstveno za nogomet, koji obožavam, a što se klubova tiče za svaki naš kada igraju u europskim natjecanjima.

Pitanje koje ne mogu propustiti kod ovakvih ASova je sto najdraze pijete, imate li za preporuciti kakvu kavanu, restoran, mjesto za odmor ili godisnji. Gdje je najbolja klopa u vasem kraju?

NoviTigar91: Dobar gemišt sa društvom, , a u Varaždinu ima kavana i restorana jako dobrih i kvalitetnih, GO negdje na moru sa obitelji i prijateljima, kod nas je uvijek dobra klopa kamo god se okrenuli... pa kad ste čuli da je u Varaždinu ostao gladan...hahaha

Tom Tomasic: Volim popiti čaj od kamilice, ledenu kavu, kefir i vrlo rijetko bambus.... naravno ako u blizini slučajno nije Ines.Kc pa mi štogod i ostane.
Ne mogu preporučiti ni jedno mjesto za izlazak, dobru klopu ili piće, jer ne izlazim pošto me supruga prepoznatljivom blagošću uvijek podsjeti da mi se uopće ne izlazi.
Ali gdje je najbolja klopa u mojem kraju – pa to je bar jednostavno – pri mami....
Ako se slučajno ne ulogiram idućih mjesec, dva ili koliko već traje oporavak u intenzivi to bi moglo sugerirati da je najdraža slučajno pročitala ovaj odgovor.

Nesto za kraj...

NoviTigar91:
PS
Opaska inače Tom Tomasic je doma kat iznad mene

Tom Tomasic: P.S.
Stanujem kat iznad NT-a i pljujem po sirotinji.
P.P.S.
Kad već tražiš neku moju sliku ovo je prilika dati ženskom dijelu hrvatske erep populacije lažnu nadu o anatomskoj proporcionalnosti uz nadu da će Matea Du sada financijsku potporu proslijediti meni.Tom Tomasic; moralna verzija slike gore iz clanka
StormRiders je hrvatska vojna jedinica.

Postrojba je nastala i jačala da bi pomogla svojoj državi i svojim saveznicima, da bi članovi stasali u uzornog vojnika i prije svega hrabrog i lojalnog borca, te što brže razvili svoju snagu i ostale segmente (ekonomija, prijateljstva, novinarstvo) Novog Svijeta.

Povijest

StormRidersi su osnovani 05.04.2010. godine na sastanku HDS-a.

Asklepije je pokrenuo cijelu ideju oko osnivanja paravojske. Prijedlog imena "StormRiders" dao je Plese Tomislav, a avatar je po željama izradio Darko Rora. Kada su na sastanku HDS-a s kraja ožujka 2010. godine odlučili pokenuti stranačku paravojsku Asklepije je bio zadužen za cjelokupnu koordinaciju osnivanja. Nažalost, trenutak pokretanja jedinice baš i nije bio najpogodniji budući da se stranka još uvijek oporavljala od financijskog sloma koji ih je zadesio baniranjem stranačkih orgova početkom te godine. No, unatoč tome članovi HDS-a su udružili snage, te donacijama aktivnih članova skupili su preko Icon-gold.gif 120 jedinica zlata, a neki su ustupili svoje tvrtke na korištenje.

Nakon što su se usuglasili oko imena i avatara postrojbe, konačno je 5. travnja 2010. godine i službeno osnovana jedinica. Za prvog zapovjednika imenovan je delboy1512, no on se zbog neaktivnosti ubrzo povukao s tog položaja, a za drugog zapovjednika je postavljen Dorian Derezic, koji je tu funkciju obnašao do 28. travnja 2010. kad je baniran. Nakon toga zapovjedništvo preuzima dotadašnji dozapovjednik, kao treći zapovjednik DinoFr, četvrti je Pauci, peti je bio Gvozden00, a zatim slijede dady12, Drainer28, zatim smeddy koji je i bio zadnji zapovjednik ove male ali hrabre paravojske koja se jednakim žarom borila za Hrvatsku i njezine prijatelje.

Nakon dugo neaktivnosti, u 2015. ponovno se pokrenula jedinica pod vodstvom novog zapovjednika - SASH-RI. Njegov do-zapovjednik je Grrunks.


Clanak;wiki-erepublik by NoviTigar91

Uclaniti se u Jahace mozete preko ovog linka
STORMRIDERS
Ostrice HDS-a NoviTigar91, Tom Tomasic i StormRiders. Jahaci su opet tu!
https://www.erepublik.com/de/article/2709878
VOTE!!!

SVAKI KOMENTAR CE BITI NAGRADJEN

POSTANI CLAN HDS-a

HDS TELEGRAM

DominionHR