Измерението еРепублик

Day 4,408, 03:49 Published in Bulgaria Bulgaria by bakalin


Линк към въвеждащото видео в тубата ТУК

Флагмаският кораб на АЙЛЯК-чийският флот. В командната зала ВЪРХОВНИЯТ Тиранин - БАКАЛИНА изслушва докладите на Щаба си.

- И така, да започваме. ТИШИНА КАЗАХ!!! И стига сте лочили бира преди битката. Във война сме, мама му стара. Така, давам думата на РАЗУЗНАВАНЕТО. Шефът на отдел "Разузнаване, контраразузнаване и три бири на закуска" ИМОЕН има думата.

- Здравейте на всички. Понеже Негова Мерзост -Върховният Тиранин ме прекъсна преди да съм люснал третата бира, то ще бъда кратък. Както знаете вчера от Измерението еРепублик върху нас се стовари флота на Полезните Идиоти (ПИ). Анализа на разузнаването ползвайки безценната помощ на нашият агент там - Голямата глътка
показва, че причина за атаката е ТОТАЛНАТА липса на полезност в тяхното измерение. След многократни дарения и замеряния на черната дупка Плато с дебитни, кредитни и какви ли не карти, то най-накрая тия са разбрали колко безполезно е това. И са решили да се прехвърлят от Измерението ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ в нашето.
- Добре, каза Върховният Тиранин. - ТАКТИКА. Дай разположението на силите.

Пред всички, с кандилкаща се походка се изправи Команден Тактически Офицер - Корадо

- ДрастЕ. какво да ви кажа за тактическата постройка на ВрагО. Всеизвестно е , че всички Полезни Идиоти страдат от липса на въобръжения. Ни ТсиТси, ни БИРИ, ни оркестъра да свири. Наредили са се така. На десният фланг е разположена м0лтаг ескадрата на Периня. Два броя стелт прехващача и няколко ЛЕГЕНдарни разрушителя. Както обикновено, корабите са осем, ама ЕКИПАЖЪТ им е ЕДИН. Вътрешната им връзка е изградена от прокси мрежа, и се прехвърлят от една празна черупка на друга.
На левият фланг са разположили Авиацията си. ПЕРУНиники, иначе казано. Тия дори нямат единно управление, но всеки бие за пари. Стига кеш-сървърът им да не крашне след поредният ъпдейт на операционната система СОПОЛЯМ Х версия МУ'ад Диб.
В центъра са разположили основните си сили, водени от самата еманация на Полезните Идиоти - Резака Емре.

- Хахаха, тоя сега за Полезен Идиот ли се представя? - извика някой от залата

- Честно казано и аз се чудя. - произнесе се ТАКТИКАТА. Той и сам не знае какво е. Ту е Полезен, ту Безполезен, но общото е , че е идиот.

В този момент личният комуникатор на Върховният Тиранин зазвъня, което доведе хем до задавяне на Тиранина с глътка бира, хем до невинният писък на момата току-що ощипана по готиният задник от Върховният.

- Я ТИШИНА! - изрева Тиранина. Не мога да чуя кой ме търси. Аха. Хванали сте предателя. Я го доведете тук!

Конвоиран от двама войника в Командната зала бе изтикан ШИЛЕТО

- Охоооо, кого виждам. Я ела тук бре сине майчин. Шиле със шиле непоръбено, такова. Не те ли беше срам да предадеш АЙЛЯКА и да продадеш на тия , Полезните Идиоти две хиляди овце бре??? Тъкмо бяха започнали да измират от глад и недоеб и ти да вземеш да им метнеш цяло стадо. Сега си доят мляко, правят си сирене, ПЛЮСКАТ ГО и имат сили да ни атакуват.

- Ваша Тираничност, може ли да обясня? - попита Шилето.

- Давай, да те чуем...

- Както знаете, в Измерението им е свършило всичко полезно. Черната дупка Плато е засмукала почти всичко. Единствената останала им храна беше СИРЕНЕТО. Което им го доставяха през една мулти галактика, но това е друга тема. Анализирайки ситуацията и разбирайки че ПОЛЕЗНИТЕ ИДИОТИ през живота си не са виждали млякото от което се прави единственият им ядим продукт - СИРЕНЕТО, аз реших да им шътна едни две хиляди коча.

- Чакай,чакай. - намеси се РАЗУЗНАВАНЕТО. Искаш да ми кажеш, че тия от ПОЛЕЗНИТЕ ИДИОТИ вече втора седмица ДОЯТ КОЧОВЕТЕ и пият не мляко, ами......

- ДА!

БУХАХАХХАХАХАха Хахахахха хахаххаха, хахахахахха - Изригнаха от смях присъстващите на съвещанието.....

.......
АЙЛЯК МАЙКАААА.
П.П. Тази статия е за конКУРса на Таблов - "Измерението еРепублика"


П.П.П. Статията е по идея на Полезно-Безполезният ЕМРЕ. За повече инфо - https://www.erepublik.com/bg?countryPost=351301 ТУК