Kormányprogram, bojkott

Day 4,407, 06:51 Published in Hungary Hungary by Xer01

Kedves játékostársak!

Mielőtt bele kezdenék a cikk lényegi részében, előljáróban leszögezném Istencsászárnak, hogy tudom, rossz a cikk címe, tudom, hogy felesleges megírni, mert ugye egy demokráciában felesleges elmondania a játékosoknak a véleményét. Köszi, ne is olvass tovább, puszi.

Most kezdhetjük is. Szóval a tankok hibájából Vadast elnöknek választották 9 napja, szemét tankok… A kormány elkezdte a programja végrehajtását, vagyis az országot eltörölteti, ezt is tudjuk, hisz tisztelt elnökünk megmondta:Sajnos a kongresszusi tájékoztatás akadozik, se Vadas, se az őt indító MHP elnöke Lucy nem jeleskedik ebben. Vicces hónap ez, jót nevetnek rajta a játékostársak, hogy román zászló lengedez a magyar területeken. Ezt ígérték, erre szavazott a közösség. Vagy nem?

Van kormány is:

"Összeállt a végleges kormánynévsor:

Elnök: Vadaskertbenvok
Alelnök: Teleki Kolos
Uralkodó: Hupakolas
Kommunikációs Miniszter: Tiny Rick
Szociális Miniszter: Hupakolas kishuga Luci Ewing
Egészségügyi Miniszter: FlaMi
Gazdasági Miniszter: Galvinus Hamptitus
Külügyminiszter: wwenigma
Hadügyminiszter: Gildor Ingorion

A kongaelnök szemi, a légiprogramért továbbra is SzasZiii a felelős.

Tanácsadók: Dunedan, AdmiraIis, subbidubbi, Jozsi a Munkas, Petyaman, Mitsou, Dacicus Maximus, Nintsen, sziklasz, Ment a report, aimeisan, fabyzol, Tenshiouji, Nariii, fsb1000, whorses, kipcsak"


https://www.erepublik.com/en/article/korm-nyn-vsor1-2709274/1/20

Jól látjuk, hogy kik munkálkodnak az ország eltöröltetésén. Ez a program egy széles összefogás keretein belül valósul meg.

Ejtsünk néhány szót erről a bizonyos „bojkottról” is.
Szerintem nem szerencsés a szóhasználat, mert, a tankok igenis ütnek a csatákban, csak nem tankolnak. Sőt többet ütnek, mint a fent említett kormánytagok. Érdekes, hogy a leghangosabban kritizálók még a top50 be se jutnak be, vajon miért? Tán ők is csatlakoztak a „bojkotthoz”?

Gondolkodtam, azon, hogy szépen hosszasan leírom a véleményemet erről, de DoA barátom remekül összefoglalta ezt a kongában és mivel úgy is divat szivárogtatni, logokat közzétenni a kongresszusi megbeszélésekről, sőt már kötelezővé is vált, szerintem a legjobb, ha én is beállok a sorba.

„December van, csoda, hogy valaki elnök akart lenni.
Vadas elnök akart lenni. Végre elnök lett. Végre nem a tankok vagy a másik brigád van hatalmon. Hiszen ezt akarta. És, hogy nem ütnek erőn felül a packos tankok, akiket az elmúlt hónapokban szépen kiválogatva mocskoltak a leghangosabb ordibálók - ez csoda? Én úgy látom, ütnek, csak nem erőn felül. Nem költenek rá extra pénzt - na de miért, miért kellene RL pénzt költeniük rá? Akármi is lesz, a bűnbakok ők lesznek, nem tehet itt senki semmiről, mindenki csak sodródik, kénytelen nézni és kiszolgáltatottan imbolyogni.

Véres bosszú?
Mi?
Hogy nem költenek pénzt?
Mi lenne, ha költenének, és vernék bele a milliárdokat? Puccsistázás. Hát tényleg, bolondok, hogy ezért nem fizetnek. Ha ők vannak kormányon, legalább az ügyeket intézik, megvan ez a bónuszuk - de most, mi legyen, nyomkodják a gombokat legyenek szívesek, és aztán majd lehet őket csúfolni, hogy gombnyomogatók? 🙂

Ébredjünk már fel!
Ha nincs az a 10-15 nagy tank, akkor mindjárt összepisiljük magunkat?
Hol a lakosság, hol a sok ordibáló? Én úgy látom, elég sokan light-osan ütögetnek, belemegy az a milliárd, általában epic-ben (profitmaximalizálás) - de egyébként? Vagy most már az antipuccsisták is véres bosszút állnak Vadason?”


Hát mi van itt kérem szépen?
Végre egy remek hely lett eMagyarországból. A tankok kussolnak, befogták a pofájukat, eltakarodtak. Tessék élvezni.


Közben azért feltennék még néhány kérdést a kormánynak:
- Mikor kap a kongresszus tájékoztatást?
- Mikor vázol fel a kormány egy haditervet az ország népének?
-Miként tervezi a kormány az ország felszabadítását?