{Начало} "Мастиленият лабиринт 5" - регламент, първа тема.

Day 4,407, 02:57 Published in Bulgaria Bulgaria by Morrpheus


Здравейте, приятели!


Време е за началото на петото издание на "Мастиленият лабиринт".

Регламентът е прост - след обявяването на седмичната тема всички статии публикувани в пресата на еБългария свързани с тази тема могат да участват в конкурса. Статиите трябва да бъдат на български. Няма ограничение за форматът им т.е. може да съдържат текст, видео, аудио-съдържание, да бъде писано от група хора и т.н. Важно условие е авторът на статията да бъде български играч, дори и да не е с българско гражданство.

За да бъде пропуснат някой автор препоръчвам след като я публикувате да ми изпратите лично съобщение с линк към нея. В противен случай рискувате ако не съм абонат за вестника ви, да не я забележа.

Победителят всяка седмица ще се излъчва на база на гласуване сред читателите. Авторите също ще имат право да гласуват. Всеки гласуващ има право само на един глас за даден участник. Гласуването ще се провежда в седмицата след провеждането на съответния кръг.

Награди ще има. Седмичният победител ще получи пак на стойност между 9.99 и 14.99 по избор, а неговите подгласници съответно 500 танка к7 и 5000 единици храна к5. Тези които са положили усилия, но са останали извън призовата тройка също няма да бъдат забравени.Темата за първи кръг е:

"Измерението еРепублика"Призовете музата си, дайте път на въобръжението си и не се страхувайте да участвате. На база на опитът от предишните издания може да сте сигурни, че удоволствието е и за пишещи и за четящи.
Вие сте на ход, творци!С уважение,
Morrpheus