[CP] Presidentens loggbok D4407 - Första veckan

Day 4,407, 02:40 Published in Sweden Sweden by SuperG
Presidentens loggbok - Dag 4407
Den första veckan

Sen någon timme nu har det passerat en vecka sedan valresultatet presenterades och jag svor eden att ta hand om vårt land och dess befolkning.
Flytten till Sagerska huset gick utan större problem och kontoret börjar komma i ordning.

Under den gångna veckan har min kabinett tillsats med såväl gediget erfarna personer såväl som nya stjärnskott med stor potential i form av premiärminister zzzingo, utrikesminister jontexd och guvenören Jeppe.S.

Det långtgående träningskriget med Rumänien börjar lida mot sitt slut och endast ett fåtal strider återstår innan de slutligen lämnar vårt land för en flytt till Polen och nya strider där.

Våra andra träningskrig med Tyskland, Litauen och Finland fortskrider som planerat och tillsammans med ovanstående kabinett håller vi på att planera för nya träningskrig som skall ersätta Rumänien

Tidigare i veckan gjorde det ökända Pakistan ett försök att landsätta sina trupper genom ett luftangrepp (eller snarare luffarangrepp) och överta vårt kära Götaland. Tack vare ett oerhört starkt motstånd från de svenska soldaterna från både pansarbataljonen och luftförsvaret kunde vi snabbt och effektivt slå ner deras försök och de fick frakta hem sina skadade soldater i de trasor till flygplan de hade kvar efter försöket med svansen mellan benen.
Som president känner jag mig stolt över vad vår befolkning åstadkom.

Det är idag sista dagen för att använda de stingermissiler som införskaffades under den svarta fredagen och innan söndag 08:59 svensk tid måste de vara förbrukade för att inte gå förlorade.

Än så länge (*peppar peppar* ) har ingen gjort något försök att avsätta mig från ämbetet så befolkningen kan inte vara allt för missnöjda med mig. Jag lär mig nya saker för var dag som går och ser fram emot den kommande veckan!

Det var allt för idag. Till nästa loggning,
/SuperG president av eSverige