Защо диктатура?

Day 4,406, 23:24 Published in Bulgaria Bulgaria by DonBobolino

Здравейте приятели!

Поради лошо здравословно състояние ми е трудно да изпълнявам президенските си задължения. Ето защо след обсъждане с доста хора и усилено търсене на най-доброто решение, предавам управлението на Георги Василев, който ще бъде наш диктатор.

През последната една седмица нещата за България бяха доста тежки. Бихме се едновременно с 3 страни и добрата новина е, че им нанесохме тежки загуби. В крайна сметка числеността на противника им помогна и загубихме в Нова Зеландия и Австралия.

Успяхме да се задържим в Сърбия, но и там ни настигат с поредица от Въздушни удари. Смятаме да ги спрем. Тактически се нуждаем от тази диктатура, като битката за нея трябва да се проточи максимално дълго.

Искам да благодаря на страшно много хора за оказана подкрепа през тази седмица - целия ми щаб начело с Доктора, Апачи, Елмо. Извън него - Георги Василев, Емре, Перката. Хората от Бордер патрул и ВВС чатовете. Младежите и Дипломатическия корпус. Играчите, които се сражанаха неуморно. Ако съм пропуснал някой, моля да ме извини, толкова сте много и всички сте прекрасни хора.