Наредби за ден 4,408

Day 4,406, 09:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za Odbrana


Добар ден Македонци,

Во оваа статија имате упатсва како треба да се одвиваат битките и каде да се празни енергија/чоколади. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да е во топ 5 статии, по што ќе биде објавена нова статија.

ПРИОРИТЕТНА ВОЈНА


Во овој дел ќе биде поставена кампања која е вистинска војна и приоритетна во моментот!

Битката против Турците ја добиваме!🇹🇷
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232120

Востанието против Црна Гора го браниме!🇲🇪
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232164


ТРЕНИНГ ВОЈНИ


Во овој дел следете која кампања е тренинг војна и каков исход треба да има!


Перу🇵🇪
Во Central Montenegro губиме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232163

Италија 🇮🇹
Во Лацио добиваме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232162

Востанието во Campania го ослободуваме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232165

Србија🇷🇸
Во битката за Јужна Србија добиваме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232189

Латвија🇱🇻
Во Emilia-Romagna губиме!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/232088
Посетете го Телеграм каналот на еМакедонија за дружба, совет, помош и слично!
https://t.me/joinchat/GU6-bxc8_PaHpsHuEoTqIw

Дискорд канал на еМакедонија:
https://discord.gg/xp3aTKC


Со почит,
еМинистер за Одбрана
DEUS ORKA