Bojkott

Day 4,406, 09:48 Published in Hungary Hungary by Kommunikacios Miniszterium
"Egy puccs nem puccs 😉" - Random idézet
Tisztelt játékosok!


Tegnapi napon az Árnyéklovagok tankjai közül páran kinyilvánították, ma pedig megerősítették hogy bojkottálják eMagyarország mostmár honvédő harcait. Lényegében a Vadas kormány létrejötte óta tart a harcok negligálása részükről, illetve a pontosság kedvéért ütnek ahogy kedvük tartja. Senkinek fel nem róható hogy saját potenciál fölött extra ütéseket vigyen be a harcokban, de mivel a tankok körülbelül 70%-át adják harci potenciálunknak - javarész Árnyéklovag -, románia így kényelmesen végigvonulhattak az országon, más kérdés hogy lehetséges hogy velük együtt is ugyanez a helyzet állt volna elő. Az indoklás először az volt hogy IRL elfoglaltság miatt történik ami történik, aztán a haditervek hiánya volt a fő indok. Jelezték ha lesznek haditervek, jönnek és ütnek.

Jelenleg úgy áll a helyzet hogy egy hosszabb távú bojkottal is számolhatunk, az ország egyes területeire behívott szövetségesek elfoglalnak amit tudnak, aztán kialakul egyfajta status quo. Felmerült lehetőségként a TW-k leállítása, folyamatos RW harcok indítása.

Kérnék mindenkit amíg a jelenlegi helyzet fennáll, üssön a prió szerint!

A légiprogram hamarosan újraindul szerényebb, de igazságosabb költségvetéssel, részletek később. Ehez hozzátartozik, hogy az előző kormánytól semmiféle elszámolást nem kaptunk, az átvett erőforrásokból próbálunk gazdálkodni.

Tisztelettel,
Tiny Rick Kommunikációs miniszter