Yli 300 päivää hiljaa ja nyt sitten..

Day 4,406, 09:06 Published in Finland Finland by lostsoul

..avataan se hiljaisuuden arkku 😛Voi juma mikä meno täällä eSuomessa, tuli joku ihmeen "kysely" että "mitä sä oikeest omistat, lähetähä meille sitte kuvia ja muita todistuksia että varmasti omistat ne että saatki jotai korvauksii ku et oo joskus siirtäny tehtaitas mutta sitte lupaudut samalla pitämää turpas kii etkä enää vingu!" 😃

Kauan me oikeesti odotettii tätä? Ihan tarpeeks kauan 😃 Ois kai pitäny edelleenki pitää se pää kii..mut enhä mä voi 😃 Vittu mitä menoa..joo maksetaan vaan Q7 asetehtaista, ei muista..lälläslää..muistaki oon veroni eSuomelle maksanu mut who cares? Niinpä..

Enhä mä enää jaksa..vinkua siis..eRe on ollut mitä se on ollut mutta nykyään se on mitä on..eSuomi varsinkin..

Ei mut hienot johtajat meillä..

(ei tää youtube tagi toimi ees mut tiätte mite kopsaa uutee välilehtee jne..)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RoWLakgSnzM[/youtube]

Nojoo eihän siinä..

Itse pyydän anteeksi koska ei vaan ole ollut varaa pitää viime vuoden tapasia jakoja/kilpailuja..ei vaan pysty..mun nykynen työpaikan pomokaan ei pysty mulle maksaan tuota pientä liksaa, ei oo pystyny pariin päivään, ei mua haittaa, silti edelleen työllistän 1 pelaajaa, vähä enemmän maksan mitä eSuomessa tällä hetkel maksetaan mut so what? I pay what I want..toivottavast hän pysyy palkkalistoillani..nostan sitä palkkaa taas ku eSuomeen tulee töitä joista saa parempaa palkkaa kun hän..

Mutta joo, Joulu tulee joten pistetää nyt pieni jako tässä pystyyn..

10g ja X määrä Q4 aseita pistetään jakaen joidenkin pelaajien kesken..jos tilanne vaik ois ens vuonna parempi ni pistetään isompi jako pystyyn..no kaikkihan on kiinni eSuomen päättäjistä..ja mihin tässä nyt mennäänkään tuon korvauksen turvin, omissa paikoissa ei voi työskennellä ja ei saa enää asiasta valittaa ja ja ja ja...eSuomen presidenttikin on HIRRRRRVEEEEN humalassa..

Mut joo..näillä mennään..