Hadi helyzet

Day 4,405, 05:05 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium"Sohase told fullba a kretént!" - Trópusi vihar, és lassan mindenhol.

Szeged elesett. Ez a nép honvédő háborúja, magunkért harcolunk. Az elit egyik része semmilyen módon nem akar ebben a szégyenben résztvenni, a másik meg próbál olyan cikisen viselkeni, hátha megpuccsolják őket. Szövetségeseink tojnak ránk. Magunkra maradtunk.

Elfogadhatatlan, hogy még mindig vannak, akik a BH medálért a lehető legrosszabb módon, csatazárás előtt pocsékolják el a nukit! Gondolkozzatok egy kicsit, illetve beszéljetek egymásközt.

Ennek ellenére láttam mennyien legjobb tudásuk szerint teszik oda magukat. Győzelemhez kevés lesz, a becsületért tegyük meg!

Végre lett olyan ország, aki hajlandó segíteni, légyszíves ne égessetétek a népet le előttük! Írni fogom, hogy kit kell beengedni, OLVASSÁTOK el! Ha nem tudtok meggyőződés ellen ütni, megértem, akkor mindig lesz csata románok ellen, de ne álljatok az utukba azoknak, akik segíteni jönnek!

Ukránok, szlovének a segítőink!

Tegyük meg egymásért, tegyük meg azokért a játékosokért, akik nem pakkosak, nem fékek és szeretnének egy normális közösséget!

Kövessétek a falat, sajnos eléggé változó a lehetséges megoldás, sorban vonulnak ki a játékból barátok, mert RL dolguk van az ünnepek előtt.

Látható, hogy románok jól előkészítették ezt a támadást, annyi előnyünk van, hogy a szerbeknek rosszabbul áll a szénájuk, mint várható volt. Ennek ellenére rettentő szükségünk van arra, hogy bárki bevédje a területeink! Mégegyszer mondom, itt maradok, és mondom az infót, kövessétek, olvassátok!


Kitartás a végsőkig!
Gildor