[MK] Román veszedelem

Day 4,404, 10:09 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany
"A vihar után mindig kisüt a nap." - Random idézet


Kedves plebs!


A múlt hétvégén és a hét elején láthattátok, hogy feloldottuk a keleti török "határzárat". Ennek oka az, hogy Törökország szerb (szörp) hadüzenetet kapott, így bármelyik következő csataindításnál az ellenség betámadhatta és elfoglalhatta volna Szegedet/Debrecent. Ezen tényt és a törökök véleményét/álláspontját, miszerint ki szeretnének vonulni, mérlegelve a kormány a "határzár" feloldása mellett döntött.

Következmény: 2-3 nappal később román NE

Miután a határzár lebontódott, a szerbek (szörpök) kiűzték a törököket a román régiókból, a románok pedig felszabadították Bánságot a kezünk alól.

Ezután jött a románoktól a főellenség (NE) javaslat, amelyet nagyon valószínű, hogy megszavaznak:
https://www.erepublik.com/en/main/law/Romania/226936

És ezt viszonoztuk is egy román NE-vel:
https://www.erepublik.com/en/main/law/Hungary/226937

A kormány ebben a kialakult helyzetben mindent megtesz azért, hogy minél kevesebb régiónk legyen veszélyeztetve az Asteria éles karmai által, ezért valamennyi szövetségesünket behívjuk az eredeti területeinkre. Lehetőség szerint a szövetséges csapatokat ne akadályozzuk mozgásukban! A prioritásokat kövessétek az országfalon!
A helyzetet súlyosbíthatja, hogy a Balkánon több Asteria ország is tömörül, úgymint Peru, Bulgária, Észak-Macedónia, és még akár Irán is megérkezhet egy légicsapással Romániába.

Készüljünk fel a komoly csatákra a románok és az Asteria ellen! Védjük meg eMagyarországot és használjuk bőszen a borotváinkat!


✪.▄████||████████████▅▅▅▅▅▅▅▅▅||█
▄██ verjük meg a románokat! █████▅▃▂
|████████████████████████►
◥✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲◤
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤..


Üssetek a románok ellen!Indokolatlan gif a végére:

A háborúk, csaták jönnek-mennek, semmi sem tart örökké."CO-zás
Azt gondoltuk gazdag a kincstár, de bebizonyosodott, hogy az előző ciklusok alatti CO nagyon hamar leapasztja a megtakarításokat, így nem lesznek vagy csak kisebb mértékben."Tisztelettel,
Vadaskertbenvok
eMagyarország Kétfarkú Elnöke
2019. december 11. 19:09