Hatarzartalanul

Day 4,404, 06:54 Published in Hungary Hungary by Gildor Ingorion

Kedves eRepublikosok!

Nézzétek meg az alábbi cikkemet, és gondolkodjatok el egy pillanatra:
- hogy jutottunk idáig?
- mi lesz most?
- mit tudunk tenni?

Azért írok ide, mert az ilyen filozofálgatások már messze nem illenek a HK-ba, eddig is nehezen szedtem össze egy cikket oda. Légyszi kövessétek a jövőben azt is, amit itt írok, itt egy kicsit kötetlenebbül tudjuk megbeszélni.

Nem titok, hogy nem örültem a határzár megnyitásának. Az okokról vegyes információk terjengenek, de már az zavart, hogy a korábban a kongában megszavazott megállapodás ilyen hamar érvényét vesztette.

Mindenesetre ez megtörtént, és nem tudjuk visszacsinálni. Nagyon fontos, hogy azért, mert most a múlton beszélünk, ne felejtsünk el a ma feladataival is törődni!

Vadul keressük a megoldást, hogy ki tudna segíteni, de úgy néz ki, mindenkinek megvan a maga dolga. Nem valószínű, hogy hatékony megszállás lesz, ami mögött felszabadíthatjuk a területeket, nem lesz puccs, sőt, szerintem a legtöbb tankunknak nincs arra kedve, hogy ezzel a játékkal foglalja el magát az ünnepek előtt.

Végig kell csinálnunk.

Én azt se hibáztatom, aki egy hónapig be se lép, csak ne csodálkozzon, ha nélküle nem olyan eredmény születik, mint amire számít.

Én azt ígérhetem nektek, hogy amíg HM vagyok, addig maradok, bármikor lehet szapulni, kérdezni, biztatni 🙂

Egyébként úgy néz ki, eSzerbia komoly bajba kerül, remélhetőleg velük nem kell mégsem számolnunk.

Mindenki kösse fel a gatyáját, az biztos, hogy nehéz idők jönnek, de voltunk már rosszabb helyzetben is a játékban, és megoldottuk. Próbáljunk egy olyan közeget teremteni, ahova szívesen hívnánk meg ismerősöket is!

Addig meg csináljunk egy hatalmas világvégebulit!

Üdv: GildorHa megszakadok, se kerülnek be ide a jó linkek, úgyhogy keress rá:
Max Graham Ft Yes - Owner of a Lonely Heart
Miami Dolphins Cheerleaders "Call Me Maybe" by Carly RaeÉs, ha megvívtuk a csatánkat, akkor ilyen vidáman vitorlázhatunk majd a Balcsin: