A Vihar Szele

Day 4,403, 14:27 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium"Idézzék fel a kiképzésüket, akkor esélyük van túlélni" Starship troopers - Klendathu drop - tiszt dumája zuhanórepülés közben egy fegyvertelen bádogdobozban a plazmasugarak közt...

Sziasztok!
Román NE van szavazás alatt.

Mindenkinek, aki helytállt Bánátban, hatalmas köszönet! Tartottam tőle, hogy hajnalra már elveszítjük a régiót. Ennek ellenére kár lenne abban bízni, hogy itt megáll a támadás.
Ha megnézitek a térképet (időközben Bánát elesett), a két alföldi régiónk van közvetlen veszélyben. Nem fog senki bevonulni, megmenteni minket. Szövetségeseinknek megvan a saját baja, valószínűleg Körösvidék sincs sokáig már török foglaltságban.
Többféle szempontból is megfigyeltem a temesvári harcokat, és látható, hogy a román tankok olyankor, és annyi erőt adtak a csatába, ami az összes pont elhozásához kellett. Láttam, hogy legtöbben ésszel ütöttetek, hogy mennyit beleadtatok a helyzet megfordítására, már koradélután látszott, hogy most esélyünk nincs.
Ennek ellenére nem változtattam a prioritásokon, hogy teszteljük a románok erejét.
Amire számíthatunk:
Szerbia: SGP, Románia: NGP.
Nincsen prioritásbeli különbség, mindkettő eredeti terület, védjük egyenlően, minden erőnkkel. Mindenkit kitartásra buzdítok, úgy, hogy nincs felmentő sereg, meghívom a szövetségeseket is a támadás kezdetekor a csatornán, de napközbeni bánáti csatánál is látszott, hogy nem tudtunk jelentős segítséget hívni. Én is maradok a helyemen. Tudtam, amikor elvállaltam ezt a feladatot, hogy honvédő háborúra készülünk.
Bár ordít lángbetűkkel a statisztikákban, hogy az elit viszonylag kis százaléka vett részt Bánát védelmében, azért jó érzés, hogy akiket itt barátaimnak tartok a játékban - mind láttam, hogy odatették magukat.
Látszik, hogy marakodunk, sok esetben a játék vélt anonimitása miatt (azért kíváncsi volnék arra, hogy van-e már lawfu11 intercption azon a játékoson, aki RL kormányhivatalnokok képét rakja fel a profiljára... szerintem rettentő felelőtlen), olyan sértéseket vágunk a másik fejéhez, aminek következményeit nem szívesen látnánk átszivárogni a való életbe, de valahol mélyen mind szórakoztatóbbá akarjuk tenni a játékot.

Hogy a következő hónapok élvezetes, epikus csaták sorai legyenek, arra csak akkor van esélyünk, ha mindenki megérti, hogy szükség van rá is, és befejezi a duzzogást. 🙂
Ha mégis elbukunk, fel fogunk állni, de mindenkinek legyen a lelkismerete tiszta.
Egyrészt tegyen meg mindent, másrészt ne keserítse meg saját és polgártársa játékát.
Be akartam ide rakni egy AP videót a Leopard délszláv bevetéséről, de inkább nem teszem, durva. Viszont arról (MINDENT megmutatott a polgárháború borzalmaiből) az jutott eszembe, hogy sohase felejtsétek el, ez egy játék. Néha elég vacak, mert nem észjáték, legyünk őszinték, legtöbben függők vagyunk, akkor legalább ne szenvedjünk tőle 🙂

Készenlét!
Gildor