Pozsonyról röviden

Day 4,403, 09:59 Published in Hungary Hungary by Nario78

Sziasztok!

Sokan beszéltek már Pozsonyról, de sokan még mindig nem értik. Szóval röviden összefoglalom a szitut.Van ez a szövetség, amiben vagyunk, ez a CODE, már biztos hallottatok róla. Na, ebben van egy bitang ember, ZDLemmy. Keressetek rá nyugodtan, hogyha nem ismerős, nézzétek meg a profilját, aztán olvassátok tovább, rá ér annyit ez a cikk.
Szóval emberünk elég táp, már biztos sokan lemértétek a profiljából. Aztán van Pozsony, amit senkinek nem kell bemutatni. Szóval ment a hercehurca, meg itt van ez a detszorzós móka, szóval elég ciki a helyzet, nem igazán lehet sokáig megtartani. Tisztavérű ősmagyarok nyugodtan ticketeljenek adminéknak, akiket nem nagyon érdekel, hogy mi ősi avar, vagy magyar, vagy csehszlovák, vagy szlovák terület. Beállították, így lett.
Szóval ment a huzavona, és már sokan unták az egészet, és jött ez a ZD, és mondta, hogy legyen tánc. És lett! Meg amúgy így lettek feltételek, aminek része a TW, és azt is mondta, hogy ha bármelyik fél egyoldalúan szegi meg a feltételeket, akkor az a fél el lesz törölve a pcsba.

Endorse jöhet, eskü vonatjegyre kell, nyugatiból mennék a bratislava ic-n haza pozsonyba.
Ja meg ha valami pontatlan, akkor commentben ki lehet javítani. Épüljön az a közösség.Nario78