Hadi helyzet

Day 4,402, 15:51 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium“Ha túl akarunk élni, új egyensúlyt kell találni. Normál időben a gonoszt a jó győzi le. De ezekben az időkben...
nos megteszi egy másfajta gonosz is" - A Sötétség Krónikája

Körülbelül egy napja vettem át ezt a feladatot. Nem akartam, csak igazából senki sem vállalta. Nehéz helyzetben vagyunk, nincs határzárunk. Valószínűleg meg lehetne találni, hogy mi okozta ezt, de most nincs idő a hibá(s)t keresni, a megoldást kell. Az utolsó lépést, ahol tapasztaltuk a problémát, sokan félreértettük, nekem is nehéz volt elfogadni, hogy török szövetségesünk jelezte, lebontja a határzárat. Elnökünk csak annyit tehetett, hogy ezt rendezett körülmények közt végrehajtotta.

Többen kérték, hogy írjam meg, a poénkodás az eltörléssel egy vicces kampányszlogen volt. Ezt én is így gondolom, hogy Vadas megérezte, hogy innentől mekkora súlya van a cselekedeteinek, és lelkiismeretesen kezdte a munkát.

Hogy mennyire nehéz a helyzet, azt kopasz HM-esként is látom, jópár órát töltöttem a szövik erős embereivel kapcsolatfelvétellel, a lehetőségeim és határaim feltérképezésével.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített megvédeni Bánátot, létfontosságú időt nyertünk vele.

Azt is kérték, hogy itt mondjak terveket. Sajnos semmi jót nem ígérhetek. Románia minden tekintetben meghalad minket, tudnak mélységben védekezni, erősek a játékosaik, és még mindig egy picit fegyelmezettebbek. Nagyon sokat figyeltem, hogy megtaláljam a gyenge pontokat, még dolgozom rajta. Azt is sokat kerestem, hogy melyik ország az, amelyik felépíthetne határzárat. Mindenki nyugodjon le, Ukrajna sem lesz az.
Mit lehet tenni?
- Mindenki készüljön fel a támadásra, készlettel, pénzzel.
- Támogassuk a törököket célkitűzéseikben, illetve bármely szövetségest! Állhatnának a csaták teljesen máshogyan is.
- Figyeljünk oda, hogy mikor, és mennyit ütünk. Ha nincs éles csata akkor mindig csak keveset üss, hogy legyen tartalék.
- Éles csatánál ajánlott először mérlegelni, hogy mikor üss, mert a számláló minden körben a harmadik félórában annyit megy, mint az első órában összesen. Figyeltem, hogy románok erre rettentően odafigyelnek. Első félórában hagynak beleütögetni, az utolsó harmadra van idejük összeszedni annyi erőt, hogy átbillentsék a falat, vagy epicbe üssék a csatát. Ha van lejáró bombád, akkor azt feltétlen a vége fele üsd bele, máshogy magad ellen is dolgozol.
- Segítsetek egymásnak, ha összeomlik a gazdaság. Ez sajnos benne van a pakliban.
- Nagyon figyeljétek az országfalat, de amíg wwenigma vagy én (azaz Gildor Ingorion) új, ezt törlő parancsot nem adunk, Bánát régiót külön utasítás nélkül is védeni kell! Nézzétek meg a világtérképet, hogy Bánát mennyire hídfőállás! Többet kár is erről beszélni, láthatóan felértékelődött.

A legrosszabb, ami történhet velünk, azt már láttátok. Nem biztos, hogy el tudjuk kerülni, arra kérek mindenkit, hogy tegye a saját dolgát, elsősorban a saját lelkiismeretével tudjon elszámolni.

Gyors, és eredményes felkészülést!
Gildor