HDS rodendan + nagrada = ljubav

Day 4,402, 00:17 Published in Croatia Croatia by Riznica HDSa


Drage ePrijatelji i ePrijateljice, dragi eStranački kolege i kolegice te budući članovi HDS-a,
 
Sa zadovoljstvom Vas obavještavam kako danas 09.12. je 11. godišnjica osnutka jedinstvene i drage nam naše stranke HDS.HDS je osnovan istog dana kad i eHrvatska (09.12.2008.g.). Od tada neprekidno djelujemo na eHrvatskoj političkoj sceni te smo po tome jedinstveni u eHR. Prvi Predsjednik i Vlada eHrvatske su bili iz redova HDS-a, kao i brojni kasniji predsjednici. HDS je nastao prije RL HDS-a zato nema prefiks „e“.Kroz teška vremena drage nam naše eRepublike Hrvatske i kroz sve ove godine koje smo zajedno prošli jedina politička stranka koja je držala konstantu i uzde te se nije gasila ni prestajala sa svojim radom ni na trenutak je bio HDS.
Svakako, teških trenutaka je bilo, no drago mi je da je naše zajedništvo te sloga i jasni ciljevi prema boljitku naše drage eDomovine postigao to da smo prešli preko svih nesuglasica i nedaća jer nam je eHrvatska bila na prvom mjestu, a ne osobni interesi!

Nismo dopustili niti ćemo ikada dopustiti da nam eHrvatska poput pijeska procuri kroz prste te ćemo se i u budućnosti kao i do sada što smo dokazali u našoj bogatoj povijesti boriti za sveobuhvatan boljitak naše domovine i svakog državljanina.

[

Što se tiče naših uspjeha u nastavku Vam ukazujem na naše ljude koji su participirali u izvršnoj vlasti te naše predsjednike stranke.
Kongres - Mi iz HDS-a smo u svakom saziva od osnutka naše eDomovine imali stranačke kolege koje su zastupali naše ciljeve i ideje te ih realizirali u kongresu. 

Popis naših predsjednika koji su ostavili duboke tragove u razvoju kako naše stranke tako i drage nam naše eRepublike Hrvatske:

Roby Petric
split1700
rocker-ma
IVAN RADMAN
matrixcore
Atea
John Vorsha
Markisim Dart
Starac
Plese Tomislav
Tripl3
Domago
Smeddy
DominionHR
Srdant
Lopoc
Asklepije
Novitigar91
AngelHR
Argrob
Jeka
JohnSani
Te naša trenutna predsjednica Daria89

Ovim putem zahvaljujem se gore navedenim predsjednicima na trudu i zalaganju te za pošten rad za našu dobrobit i svjetlu budućnost.
Nadalje, povodom naše godišnjice osnutka svi državljani eHrvatske koji ostave komentar na ovaj članak će biti nagrađeni s food-om 1100 q1
Kruha svima a ne samo njima!
Zajedništvom do uspjeha!
Lijep pozdrav,
Vas HDS