[HK] Beköszönő

Day 4,401, 12:21 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium
Kedves Mindenki!

A novemberi ciklus is eltelt, itt az új időszak.

Izgalmas hónapot zártunk, ahol az eredményesség hajszálon múlott.

A december sem lesz unalmas, nem kell aggódni.


Az elmúlt hónap eMagyarország integritásának helyreállítása, az event és végül egyfajta megkoronázásként egy erdélyi hadjárat jegyében zajlott.

Mondhatnám, hogy óriások vállán állok, de ti is tudjátok, hogy pár játékos kitartó munkája mennyi eredményt hozott az országnak.

Elsősorban köszönöm drago, leköszönő HM-nek.

Személy szerint demokrata vagyok, és abban hiszek, hogy minden játékost tisztelni kell, ellenfeleinket is, hisz összeköt velük az, hogy ezt a játékot játszuk. Tisztelet azoknak, akik RL pénzt áldoznak a játékra, és azoknak, akik még értékesebbet, az idejük jelentős részét beleadják a közösségépítésbe. Vagy mindkettőt. De, ahogy a "Vadászat a Vörös Októberre" c. filmben van, innentől:

mi védjük a demokráciát, de nem gyakoroljuk 😉

Remélem ezt mindenki érti, és se többet, se kevesebbet nem magyaráz bele.

A jövőben több tiszteletet szeretnék a fegyelmezett játékosoknak, a szövetségeseink irányában, sőt az ellenségeinktől is kivívni.
Lassan elfogynak a nukik és a manőverező robotrepülőgépek, de az elmúlt hetekben sokszor láttam, hogy ezeket TW-kben vetették be.
Ellenfeleimnél is láttam erre példát, emberi dolog, de csak nagyobb önuralommal, fegyelmezett ütéssel, és a

priók betartásával

tudjuk az elkövetkezendő időszakban megőrizni szeretett ehazánk dicsőségét.

Látjátok az erőm és rangom, egy vagyok közületek, én is tudom, hogy mennyire rossz bizonytalanságban kiválasztani a célt, vagy meggyőződéssel szemben ütni. Annyit ígérhetek, hogy minden energiámmal azon fogok dolgozni, hogy a tiszta és világos taktikai és stratégiai célokat eljuttassam hozzátok!

Üdv:
Gildor, HM