A vasárnapi ebéd mellé (2019.12.02-2019.12.08.)

Day 4,401, 04:28 Published in Hungary Hungary by Hungarian John Paul Jones
Kedves Olvasók!

Újabb vasárnap, újabb cikk tőlem. Talán kezdeném megint azzal, hogy az előző cikkemre reagáljak. Ismét szeretném megköszönni mindenkinek aki adományozott, hozzászólt, vagy csak lőtt egy vote-ot. Királyak vagytok.

A mi van velem mostanság rovatunkat olvashatják, nyugodtan átugorható, ha nem érdekel valakit!

Nem sok dolog történt velem előző hét óta, de azok elég fontosak voltak. Előszőr is Div2-be léptem. Mostantól JPJ kocsival érkezik a harctérre románokat durrogtatni. Mellette viszont feléltem az összes tartalékomat amit az eventről szereztem. Bombák, házak, energia visszatöltés és egyebek. Néhány boosterem még maradt, de kalap, kabát.

Ismét tevékeny hetet zárhatunk.

Kezdeném a politikai résszel, hiszen elnökválasztás volt a héten ami szerintem kissé megosztotta az embereket(mint minden esemény). Az előző egy hónap értékelésébe nem nagyon folynék bele, megtette már azt nagyon sok ember, akit érdekel utána tud nézni ilyesmi cikkeknek. Nem mondok újdonságot azzal, hogy Vadaskertbenvok nyerte a választást, igen nagy fölénnyel.

Pár beköszönő cikk már el is készült, kívánok sok sikert az elnöknek és az egész kormánynak.
- Vadas beköszönő
- Tiny Rick beköszönője
- HUpakolas kishuga Luci Ewing

Román támadás.

A hetet egy Románia elleni támadással kezdtük amit nem egyedül indítottunk. A CODE egy összehangoltam, több országot bevonó támadást indított. A harcoknak köszönhető, hogy ismét magyar kézre került Bánát és Körösvidék. Mindeközben a törökökk bejöttek zárni Szegedet és Debrecent. Így fest a jelenlegi térkép.

A tegnap este a románok egy rw-t indítottak Körösvidék ellen. Éles csatározások folynak a cikk írásának a pillanatában is, szóval lehet ütni magyar oldalon bátran!
https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/230471

Végszó.
Remélem nem hagytam ki semmit, kissé zűrös volt a hetem, de próbáltam napról-napra tájékozódni, viszont komment formájában nyugodtan jelezzétek ha mégis ez történt volna. A következő hetek se fognak unalmasan telni.

Peace,
JPJ

(erepublik.com/en/main/law/Hungary/226767 ez vicc, nem? xd Nem is tudtam, hogy lehet ilyet indítani. 😮 Érdekes...)