Egg racism

Day 4,400, 07:45 Published in Romania Romania by Hunkakaricum

Buna sara ...adica eRomania dapa Erepubliku aista dara ca..Am calatorit in peste 190 de etari si o fac mereu cu aceeasi placere, dedicare si sete de cunoastere.. Planto nu se supara...Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea intr-un job care ma face fericit.

Imi place mult eRomania si sunt printre cei care se simt bine in tara lor.

- Într-o miercuri oarecare, cumva puțin înaintea orei 5, mi s-a părut că aud cum cântă frunzele. M-am ridicat și am privit pe fereastra larg...Doamne ce mahmur de erepubik is..

Nu mai beau in viata mea.Baieti, fethe si hajtaji, ce s-o intamplat azi noapte?Nu-si aduce aminte. E mai bine sa nu afle..... Ce epuii mei si clonele altora ...

Saptamana asta am facut un echestionar, voiam sa am un profil al omului sau oamelor care citeste ziarul meu.... cat de neoameni aia oricum nu conteste..Am avut ce citi, cateva sute de echestionare.. le-am luat la puricat, sa vad cum pot sa te ajut pe tine ca sa obtii maximum din ceea ce faci pe aicilea prin eRepublik....

Ce ai facut pentru eRomania azi ? Dar ieri?Dar maine?Nu cumva zilele se repeta si se perinda prin gioaca aceleasi personagii?

Nu cumva anii se repeta? Încă un an din viaţa ta, ai trăit pe pilot automat, la întâmplare....Poate e gluma jocului si Plato te incearca mereu?

Nu cumva nu faci nimic pentru tine, doar te minti ca o sa fie mai bine, fara sa faci nimic concret in nicio directie?

Cand a fost ultima oara cand ai oferit valoare celor din jur si tie?Sa vaz cine esti, cu ce te ocupi, ce varsta ai...daca ai votat bine.. si cand ai votat ..o facusi in cunostinta de coauza si efect?

Din pacate nu am apucat sa te intreb; vreau doar sa fii sincer.Si au reiesit niste lucruri interesante..

Varsta medie.. 60 de ani. Nici mai mult, nici mai putin....Cu ce te ajuta pe tine acest lucru?

Foarte simplu.

Unii au vise mai mari, alții mai mici, dar cu toții avem sau am avut la un moment dat un vis. Eu le am vis-a-vis...

Betz o zama da la mine pantru tot Erepublikuku!!!.. dak aveti cc so platitz!