Campania din spatele kampaniei

Day 4,399, 14:03 Published in Romania Romania by Hunkakaricum

Bhuna thzaaaaaaraaaaa nhoooooooooorhrrhhhrrrrrhhhhrrrrmhhhaaaaaaaaaalllllllhhhhaaaa.... adica eRomania dapa Erepubliku aista dara ca..​În ziua evotului, nu ne-am dus în secțiile de votare, ci la sediile epartidelor care au avut principalii candidați..ca da obiciei unu da forma ca sa poata departaja pe cei ce tre sa iasa ..aia pa care urna ii iubeste de mult... stitz voi cara....Ceață, căldură, zeci de camere de filmat, mucuri de țigară si fum de dalea helectronicie, pahare de plastic golite de cafea, ciai sau palica la plic, mult machiaj pe fața ereporterițelor care au stat în live-uri toată ziua, domni la costum de bazin cu căști de plolo pah' urechi, priviri piezișe, șoapte paranoice, picături de transpirație care se încăpățânau să se prelingă și zâmbete forțate.Așa tristă a fost atmosfera la sediul partidelor, înainte și după închiderea urnelor, ceea ce ne-a făcut să ne fie dor de fericirea tâmpă a lui unu ce a zas ca sare cu goldu la diazpori ce vin acas... sa vez amu exod.. dala da numa numa

Vreu sa multzumui la pe la toti care so trezitu sa marga la sectiili di votare inainti da beserica si crasma pantru a ma stampla pa bulatinu di vot.. va tzukez pe totz pa pormoneu...."Țara mea de glorii, țara mea de dor, Brațele nervoase, arma de tărie, La trecutu-ți mare, mare viitor!"Micalela dragostea mea, mahmă știu că ești la televizor ca tableata ii stracata, tatăne de priceruri”Din păcate pentru mihni, nu am fo' decât pentru o noapte președinte..sala numa ase ca uni no vru sa lasa la gubernare si amu ne da sfaturi cum si ce sa facem..

In joaca asta adica Erepublika imi plashi ca toati sa intampla ca in viatza riala .. Erepubik egal RL... si toati ca in viatza riala sa intampluiesc ca in Erepublik.. adica un incubator de idei si evenimente ca pa lumea celalata..„Exista intotdeauna in copilaria noastra un moment cand usa se deschide si lasa sa intre viitorul!” – Platok Chopralana...Rezultatele finale ale alegerilor eprezidenţiale vor fi făcute publice cel mai devreme seara sau cel mai târziu dimineaţa, în funcţie de momentul în care va fi finalizată prelucrarea proceselor verbale , au declarat reprezentanţii eBiroului Electoral Central (eBEC).Adica totui pe tableta si tableta scapa urna.. guvernui bun .. conseleri aceiasi .. deci totui bine ..nunta-i joi.. tzara se piaptana .. baba arden flacari ca o Leskova...adica cu hepiending sa fie.. ca apoi ce mai conteaza cai ending.. dac ii hepi nu? basama stii si tu amu dara..


Betz o zama da la mine pantru tot Erepublikuku!!!.. dak aveti cc so platitz!