1 év alatt elit polgár lettem

Day 4,398, 01:02 Published in Hungary Hungary by Big Bambino

Üdvözlök minden olvasót!

Ritkán írok cikket, és akkor sincs értelme, de most úgy gondoltam, megosztom 1-2 gondolatomat a nagyérdeművel.
Közel 1 évvel ezelőtt valami kíváncsiság folytán beléptem az addig alvó, már legalább 8 éve halott karakterembe, hogy lássam, megvan-e még és mi maradt a "régi szép időkből", amikor annak idején kezdtem és aktívan játszottam.
Annyira megváltozott a játék, hogy gyakorlatilag 0-ról induló kezdőnek számítottam, és csak azért maradtam, mert valami csoda folytán szereztem 2 BH-t (amiről akkor még nem tudtam, hogy egyáltalán mi az 😃 ), és úgy éreztem, a sors azt szeretné, hogy maradjak. A karakter 26-os szintű volt akkor, se kaja, semmi, se pénz, se pina, ahogy mondani szokás.
Századot választottam magamnak, és sokak unszolására a repülős rang fejlesztésébe kezdtem, hiszen földiben a lemaradás már behozhatatlan, nem lett volna értelme azt erőltetni.
Rengeteg segítséget, biztatást kaptam a századtagoktól, más játékosoktól, és bizony olykor-olykor a nyilvános kajaosztások is nagyon jól jöttek, hogy életben tudjak maradni.
Aztán szépen lassan elindult a fejlődés. Először ház, aztán házak, cég, aztán cégek (a cégparkot időközben lebontottam), légiprogram, házprogram, ennek eredményeképpen légi ranglépések, karakter szintlépések egymás után, míg az event adta lehetőségeket optimálisan kihasználva eljutottam a jelenlegi helyzetemhez: Elite polgár, WC*** légi rang, van egy PH medálom és egy szép repcsim, mindez pakkok és RL pénz belefektetése nélkül, 1 év alatt. Ehhez bizony aktívnak kellett lennem, az is voltam, és vagyok is, mert ezen kicsiny eredmények elérése is tovább motivál arra, hogy igenis lehet bankkártya nélkül is fejlődni, mert a belefektetett munka eredménye számomra többet ér a pénzen vett eredményeknél. De ez az Elit polgár plecsni számomra nem csak kitüntetést jelent, hanem feladatot is.
Most, hogy már viszonylag önellátó vagyok az én szintemen, küldetésemnek érzem azt is, hogy időnként én is segítsek a kisebbeknek, ahogy én is rengeteg segítséget kaptam anno. Összességében elmondható, hogy egy közösség vagyunk, politikai nézetektől függetlenül, és csak úgy tudunk fennmaradni, ha legalább minimális szinten, de összetartunk és bátorítjuk, motiváljuk egymást a fejlődésre, hogy az ország minél ütőképesebb legyen.
Mivel ezt egyfajta születésnapnak fogom fel, és mivel még ilyet soha nem csináltam, ezért egy kis kajaosztást szeretnék véghez vinni, lehetőségeimhez mérten.
20 adományt szeretnék adni, olyanok számára, akik 100-as szint alattiak és a légi rangjuk kisebb az enyémnél, (100 - aktuális szinted)*10 db Q5 kaját adok az első 20 olyan kommentelőnek, aki kommentben KÉRI és megfelel ezen kőkemény feltételeknek.
Kommentelni természetesen mást is szabad, de nem kötelező.

P.S.: Csöcs nincs, videó nincs, cizella-mizella nincs, nem vagyok én újságíró... 😃