[РеФУНД ] Славимо 10 година, 1. епизода

Day 4,397, 10:02 Published in Serbia Serbia by Sljivo

Поштовани суграђани,

Ове године РеФУНД улази у десету годишњицу свог успешног постојања и пословања. Иза нас су милијарде и милијарде штете, милиони и милиони валуте које смо превукли преко својих налога, многи некада слабашни налози данас су озбиљни тенкови.

Играчи који су пре десетак година били у средњој школи, данас су на крају факултета, или већ имају диплому. Они који су се пре десетак година смували, већ имају децу, неки који су започели студије тада, данас већ имају одбрањене докторате (има нас и таквих у јединици, дабоме). Неки су и у е-пензији. Неки улажу у сопствену пивару.Иако бих желео још много тога да напишем, Никол000 ми је рекао да престанем да ладим прасићи.А где су прасићи?

Прасићи се износе на овалима у 20 часова по српском времену.
Само вечерас РеФУНД пирамида код Клопојаура:
2 МИЛИОНА валуте на пирамиди
и два пакета:
Power Pack
Infantry kit

То од нас, а од Клопа регуларна понуда: Платонов точак
(онај на којем су јуче неки однели 1,2 милиона валуте у цугу), резултати MEME competition и ClopoQuest!

Све то ако се пријавите вечерас на његов канал, пратите упутства и ко зна, можда освојите два милиона валуте и прославите заједно с нама наш рођендан. На канал се улази преко следећег линка:


mixer.com/clopoyaur

Клопо ће иначе бити наредних пар дана војник РеФУНДА, тако да немојте да се изненадите кад му видите нови аватар.Пожурите, емитовање ове емисије само што није почело.ЗА РАЗГЛАС:

✪.▄████||████▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅||█⊙⊙⊙⊙
▄█✪ РеФУНД ✪█▅▃▂
|███████████████████►
◥✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲◤
Славимо 10 година: https://www.erepublik.com/en/article/-10-1-1-2708959