Unele lucruri

Day 4,397, 09:42 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by MermaidPrincess

Uite că merg deja în al 11-lea an de când tot sunt în eRepublik. Deși de ceva ani, nu mai sunt decât o Leneșă ce își dă clickurile aproape zilnic, mă tot gândesc că la această ne-venerabilă vârstă, aș fi fost încântată chiar să văd că unele lucruri s-au schimbat.

Dar nu...
Indiferent de generația de jucători, există unele constante, care, din păcate, au devenit, chiar generale:
- așa numiții „drama queen”, „cry baby”, etc.. Sunt ăia care, de câte ori nu le iese o șmecherie, își iau jucăriile și pleacă. Sunt cei „invadați” de clone sau de vânătorii de medalii. Sunt cei care sunt „virgo intacta” dar, dacă te uiți de pe lună, îi vezi cât de „ciuruiți” sunt în toate locurile posibile și imposibile de imaginat chiar și virtual. De câte ori văd anunțuri de articole din astea lacrimogene (de zici că li s-a fracturat p..ixul virtual în mod iremediabil și ireconciliabil), mi-amintesc de toți cei asemenea lor, precum Hawk, o Queen (deh, nu mai știu dacă era of the damned) căreia i-am uitat numele și alții asemenea lor.
- apoi sunt pomanagii. Ăștia par infiniți și perpetui și mereu în căutare de pomeni. Mă bucur acum că nu mai există mircul sau chatul că mureai încet când intrau la cerșit. Mari luptători altfel, dar pe banii altora.
- apoi e generația copy/ paste. Ăștia bagă wiki-chixul la greu. Noroc că nu mai contează acum modulul media.
- iar restul, unii par că nu s-au schimbat dar nu sunt sigură că mai sunt ei, alții sunt neschimbați și mă bucură că sunt așa.
Cât despre mine... mă reîntorc în bârlog și mă apucă dorul de brânza lui Omae, sarcasmul lui ghishae, sucelile și încâlcelile de creier ale lui alcide, de filosofia profundă a lui Maniu și de vremurile cu grifonii, cu șoimii patriei, de cheliutza, nauf, de mâțe de guvid, diuras și alții .. însă știu că, dacă vor, ne regăsim în IRL și ne putem așeza să depănăm amintiri la o halbere. Pff, era să uit de caschetă și de Han Solo (cred că eu și Han ne ambiționăm să rămânem să vedem care stinge becul)

No, să vă aducă Moșul inspirația să fiți nebuni cum am fost noi și încă o dată peste!