[SuperG] Kungörelse & Valmanifest

Day 4,397, 06:27 Published in Sweden Sweden by SuperG
Kungörelse & valmanifest

Goddag gott folk,

Innan jag går in på mitt manifest är det ett annat ämne som jag först vill behandla.
Som vissa av er känner till eller kanske har sett på kandidatlistan är det en viss förändring detta val.
Vår älskade president zzzingo har efter nästan 3 långa år i sträck som ledare för vårt land valt att ta en välförtjänt semester (eller förtidspension) från ämbetet.
Jag vill rikta ett väldigt stort tack för hans tid som president över eSverige. Han har gjort ett otroligt jobb som vår ledare och lämnar stora skor att fylla, minst sagt.

För mig var du inte bara min president, du var lite av min politiska mentor som för snart 2 år sedan tog med mig i regeringen som guvernör för eSverige innan jag blev befordrad till MoFA. Du gav mig en chans att komma in i politiken, den svenska ledningen och alltid hållit mig taggad att arbeta för eSveriges bästa.
Till zzzingo: TACK!

Med det sagt, över till nästa ämne.

Jag tror inte att jag behöver någon närmare presentation om vem jag är, de flesta känner nog till mig redan. Men kortfattat, jag började spela eRep för snart 12 år sedan under den stängda betan, körde på i några år innan jag tog en dum paus innan jag för ca 2 år sedan kom tillbaks och inte missat en dag sedan dess. Har suttit i kongressen de senaste 20 månaderna, varit partiledare för FBS och utrikesminister i 1.5 år. Jag har under 1 år nu ställt upp i presidentvalet men med avsikt att komma 2a och således bli vice CP och är nu mer än redo att ta nästa steg för att leda vårt land framåt.

Detta valet kandiderar jag alltså på riktigt, med stöd från zzzingo och med hopp om att även få det svenska folkets stöd, för att ta platsen som landets ledare och president över eSverige.

Om jag får äran att leda vårt folk kommer jag göra det med uppbackning av min högra hand jontexd och zzzingo vid min sida (så nej, ni behöver inte vara oroliga, han steppar bara ner som CP men lämnar oss inte utan kommer fortfarande ha en aktiv roll i den nya regeringen 😉 ).

Vad vill jag göra med vårt land då?
Jag kommer inte dag 1 att direkt göra en massa drastiska förändringar, det får ta några dagar att sätta sig in i landets ekonomi ytterligare och föra lite dialoger med våra TW-partners m.m.
Men långsiktigt har jag lite olika planer jag kommer arbeta på.

*Jag vill skaffa fler MPP-avtal med fler länder.
Detta i syfte att dels se till att vi har fler strider att slå i utan att flytta, göra air-strider mer tillgängliga under dygnets timmar och dels ha avtalspartners där vi känner oss behövda genom att hjälpa dem i sina strider och slutligen bygga på våra sammarbeten så att de även finns där när det är vi som behöver hjälp.

*Jag vill försöka få igång aktiviteten i Pacifica, vår allians, igen som det var för något år sedan, där vi är en allians på riktigt som går in för att hjälpa varandra, för tillsammans är vi starkare än ett enskilt land!

*Jag vill vara en folkvald ledare som lyssnar till vad folket vill och göra mitt bästa för att förverkliga detta och hålla igång samt öka aktiviteten i landet överlag.

Det är imorgon upp till er, det svenska folket, att välja vår nya president, för ett byte kommer att ske, och jag känner att jag är rätt person för det jobbet!

tl ; dr
zzzingo har valt att, efter en lång tid som vår president, steppa ner och det är nu mig ni ska rösta på. 😉