[ДК - Тренировъчни войни еРусия ]

Day 4,397, 05:03 Published in Bulgaria Russia by JasmmineЗдравейте,еБългари!

Министъра на отбраната на еРусия StPomedis се обърна към мен с предложение да публикувам статията му за Тренировъчните войни на еРусия в български вариант 🙂

Ето и статията в руски вариант

[MoD] Информация о ТВ в еРоссии

Аз ценя високо нашето сътрудничество и приятелските ни Българо-Руски отношения и с радост веднага откликвам на желанието му 🙂Приветствам вас,уважаеми бойци на еРусия !

В тази статия беше дадена информация за нашите тренировъчни войни .При нас се добавиха няколко тренировъчни войни, а други се закриха.За това е необходимо да се обнови информацията


За начало обща информация

В настояшия момент еРусия води 9 тренировъчни войни (съкратено - ТВ).
Това е списък на страните - партньори по ТВ:
1. Латвия
2. Литва
3. Полша
4. Испания
5. Обединени Арабски Емирства
6. Япония
7. САЩ
8. Иран
9. Хърватия

Списък на регионите в които еРусия ВИНАГИ губи :
- Pomerania
- Mazandaran and Golistan
- Lithuania Minor
- Hrodzienskaya
- Central Black Earth
- Alaska
- Hokkaido
- Latgale
- NW Croatia
Бъдете внимателни!
Всички тренировъчни войни в момента се развиват във формат "пинг-понг". Тоест страната , която напада , винаги губи , а отбраняващата се страна винаги печели.
Всеки играч може лесно да се ориентира , коя страна трябва да спечели - в ляво е нападащата страна , отдясно отбраняващата се

Освен това,можете да си направите сметка - страната,която е длъжна да спечели, по правило има преимущество в точките. Но има и изключения, когато не може да се ориентирате само по този параметър

Ако не можете да прецените,то може да се ориентирате по заповедите на МО или на президента.

За удобство на играчите функционира Скрипт на МО, който винаги показва , къде да биеш и къде да не биеш.

Също има Канал за заповеди в Телеграм, в който периодично се публикуват заповедите за Тренировъчните войни и за войните като цяло.
Пишете до вашия командир или до МО, и ще получите линк на Канала за заповеди в Телеграм.


Сега ще обясня за всяка тренировъчна война по отделно .
1.Латвия.
ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи. Ние нападаме Latgale и губим , Латвия напада Moscow and Central Russia и губи.
2. Литва
ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Lithuania Minor и губим , Литва напада Kaliningrad и губи.
3. Полша
ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Pomerania и губим, Полша напада Northern Russia и губи.
4. Испания.
Испания заема руския регион Central Black Earth за да предпази останалата част от еРусия от нахлуване от юг . ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Central Black Earth и губим , Испания напада Volga и губи .
Възможна е атака от Испания срещу Moscow and Central Russia при условие , че срещу Volga идва атака от Иран.
5. Обединени Арабски Емирства
ТВ се провежда в региона,нает от нас Vitsebskaya и наетия регион ОАЕHrodzienskaya. ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Hrodzienskaya и губим , ОАЕ напада Vitsebskaya и губи.
6. Япония
ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Hokkaido и губим , Япония напада Far Eastern Russia и губи .
7. САЩ
ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи. Ние нападаме Alaska и губим , САЩ напада Far Eastern Russia и губи.
8. Иран
ТВ във форма пинг-понг.Атакуващия винаги губи . Ние нападаме Mazandaran and Golistan и губим , Иран напада Volga и губи .
9. Хърватия
ТВ се провежда в региона определен от хърватска страна Slavonia. ТВ във формат пинг-понг. Атакуващия винаги губи. Ние нападаме Northwest Croatia и губим , Хърватия напада Slavonia и губи.
Всички въстания , вдигнати без съгласието на еПравителството ще бъдат спрени. Затова имам една молба към бойците - не си губете ресурсите и времето. Не вдигайте въстания в следните региони без заповед:
- Central Black Earth
- Slavonia
- Vitsebskaya
- North Caucasus


Несъгласуваните въстания ще бъдат спрени!Искрено се надявам, че тази информация ще помогне както на новите , така и на опитните играчи да се запознаят с нашите тренировъчни войни
С уважением, MoD of eRussia StPOMEDISДо нови срещи!