Razboi si... amintiri

Day 4,397, 03:25 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by MDreams

Let's roll. Cum spuneam in articolul precedent, mi-am propus un challenge si anume obtinerea medaliei de mogul. Nu stiu pe cat de posibil e acest lucru tinand cont de numarul de jucatori activi, dar "you never know what you can do till you try".

Astazi vreau sa povestesc despre 2 conflicte/campanii militare ce au avut in prim plan eMoldova. 2 campanii care au intrat in istorie.

1.AS-ul organizat de eMoldova asupra Belgiei sau Moldavian invasion in Western Europe.Ce lupte... ce strategii. Belgienii si britanicii au avut nevoie de ditamai Polonia pentru a ne trimite acasa. Operatiunea "Gangbang on UK" a avut loc pe timpul mandatului lui Vlad Filimon pe cand eMoldova era membra Leto.

2.Conflictul dintre eMoldova si eUcraina care a inceput din nimic. O lege de NE, aruncata de un congressman ucrainean avea sa provoace inceputul unui TW surpriza. TW-ul care in mod normal ar fi trebuit sa dureze doar 7 zile s-a transformat intr-un razboi pe viata si pe moarte. Ucrainenilor le iesise planul de a ne indeparta de alianta Eden. Au urmat lupte pe foate fronturile. Pe chatul dedicat organizarii armatei noastre puteai gasi zeci de oameni, care asteptau ordine de lupte sau echipari. Va las pe voi sa aflati cu ce s-a terminat intreaga poveste.

Am lipsit 3-4 ani din joc si cu siguranta am scapat din vizor actiuni militare interesante petrecute recent. Sectiunea comentariilor va este dedicata voua 🙂 Iar pentru cei mai vechi... de ce alte conflicte militare va mai aduceti aminte?

MDreams
illumineted