ΞΕΠΛΥΜΑ ΡΗΜΑΤΟΣ

Day 4,397, 00:20 Published in Greece Greece by Makrugiannis
Το παρόν άρθρο δεν φωτογραφίζει.απλά σκιαγραφεί κι απευθύνεται εν μέρει στους απανταχού σκιαμαχούντες που έχασαν το νόημα της eζωήςΟι αυριανές προεδρικές εκλογές,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,θα αναδείξουν για τρίτη φορά πρόεδρο-δικτάτωρ την πετυχημένη alioth,η οποία τελικά
μαμά και δέρνει.
Αν και οι εκλογές θα διεξαχθούν κατά το μάλλον ή ήττον ομαλά,το ρήμα που θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε κατά κόρον είναι ανώμαλο.
ΔέρνωΟι συναρπαστικές μάχες που διεξάγονται όλες αυτές τις ημέρες,άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν σχεδόν σε όλους μας,μια γλυκιά γεύση.
Το αρμόζον για την περίσταση ρήμα θα ήτο ξεσκίζω,αλλά θα προτιμήσουμε το
ΠαστελώνωΟι δεσμοί ρεύματος μεταξύ των συμμάχων της CODE,μόνο
με γενική απεργία της ΔΕΗ θα διακοπούν για να μας ρίξουν στο σκοτάδι των προηγούμενων ετών.
Οι μεταβολές σε συλλογικό αλλά και ατομικό επίπεδο έγιναν αντιληπτές απ´όλους.Η μέχρι πρότινος κραταιά Asteria μεταβλήθηκε σε κλωτσοσκούφι και η αναδυόμενη CODE σαρώνει τους πάντες στο πέρασμά της.
Το ξε.ωλιάζω εν προκειμένω ακούγεται ολίγον άκομψο,οπότε θα χρησιμοποιήσουμε το
ΣαρώνωΕνώ κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης Black Friday, κάποιοι περίμεναν να γίνει της ξεπατωμένης πιστωτικής το πλαστικόν ξεκλήρισμα,κάποιοι άλλοι σφύριζαν αδιάφορα αγνοώντας τα κελεύσματα των διαχειριστών,εστιάζοντας μόνο στο Gold Store..
Η απάντηση των παιχτών,στο ρήμα (των διαχειριστών) ψωνίζω,ήταν
Από gold σφύζω και την οθόνη “μπογιατίζω”


Διδακτικό παιχνίδι το erepublik,για όσους ξέρουν να κοιτούν πίσω από τα πίξελς και βλέπουν το εικονικό χρήμα να χάνει την αξία του μπροστά στο ρήμα
Πρωταγωνιστώ

Ηθικό δίδαγμα:
Καλύτερα τριτοκλασάτος πρωταγωνιστής παρά πρωτοκλασάτος κομπάρσος
Συμμετέχω