Carpathien: 10 година ми њих тлачимо, а они се пате

Day 4,396, 10:45 Published in Serbia Serbia by Sljivo


Carpathien:„Неупућени“ су углавном мултији који спамају зид и новине људи који се труде из петиних жила да доведу просперитет у нашу заједницу! Интервју обављен 27. октобра, али је у међувремену само добио на актуелности.

Шљиво: Данас је са нама у студију Carpathien, шампион тешке категорије међу тенковима еСрбије, један од оних без којих је тешко епик направити. Господине Carpathien, како се постаје тенк?

Carpathien: Прво, не бих се са вама сложио око прављења епика, епик може направити један тенак, али је јако скупо, тако да заслуге за епик имају сви играчи који у његовом прављењу учествују. Неко са 50к неко са 500к неко са милијардом и више... ал кад се то све сакупи онда се види резултат. И верујте врло често остали играчи испуцају више од мене.

А тенк се лако постаје, само треба тенкати и тенкати.... А има две опције: једна је купити јак налог за гомилу € а друга је правити га сам па потрошити још више!

Шљиво: Значи Хрвати су кренули путем којим се лакше иде? Купују наше налоге, јер је тако јефтиније?

Carpathien: Дефинитивно, и наше и остале јаке налоге пре утеривања у ''Легенд'' мада је тренутно та активност драстично опала! Знате слабо се издају собе на мору у овом периоду године, а и ''Томас хук'' је банкротирао... тако да.... скуп је то хоби.

Шљиво: У којој мери снага еСрбије зависи од наше дијаспоре? Дијаспоре у РЛ.

Carpathien: Мислим ипак да је пресудна снага двокликташа, само их треба благовремено и правилно усмерити и о свему обавестити и наравно макар симболично наградити за њихов труд и ангажовање. Мада будимо реални ни учешће дијаспоре није занемарљиво!

Шљиво: Како би то могло да се уради?

Carpathien: А шта ја знам, то нек неко од политичара нађе неки модел и нека партија убаци у свој програм... и имају и мој глас, иако ја не верујем политичарима и не гласам на изборима. Прегледати ко је задњих 6 месеци био активан и у будуће га стимулисати. Мислим да би се тако избегла манипулација средствима и мултијима.

Шљиво: Зашто еСрбија није више моћна као што је била?

Carpathien: Моћна је како није, само што су "остали" уложили много више RL кеша и времена у играње од нас. Они су имали циљ "нас обрисати" и верујте није им било лако! Скоро 10 година ми њих тлачимо, а они се пате. У међувремену мало смо се опустили а они боље организовали и одрешили кесе и ево нам последица. Нећу да помињем именујем издајнике и изроде који су нам окренули леђа јер чак ни помен не заслужују. А има ту и велике њихове заслуге.
Шљиво: Да ли се у сваком поразу еСрбије налази по неки Вук Бранковић?

Carpathien: Па видели сте разна саботирања од стране наших "пар" политичара! Већа је заслуга Барбаре што смо обрисани него Хрвата...

Шљиво: У ком смислу?

Carpathien: Па у смислу саботирања, немој зезати да си и ти заборавио како због њега нисмо успели да збришемо од брисања ?!

Шљиво: Ово више због читалаца.

БаштованСурчински (иза камере): Може ли појашњење за неупућене?

Carpathien: Неупућени ако се до сад нису упутили и не морају бити упућени! Ти неупућени су углавном мултији који спамају зид и новине људи који се труде из петиних жила да доведу просперитет у нашу заједницу. Барбара покренуо напад на погрешну територију са циљем да нас саботира. И то вероватно по наговору Хрвата. Исто како је покренуо донацију њима. Ма лик није Вук Бранковић него обичан Хрват.
Шљиво: Подржавали сте више диктатуру или демократију?

Carpathien: Уопште небитно, не могу се "генерално" определити ни за једну опцију. Кад "демократе" почну да краду мора се уводити диктатура и кад се диктатор занесе мора се уводити демократија, мислим да је то само једна полуга за какво такво балансирање. (А ова тренутна диктатура је само зарад стратегије и из разлога што немамо конгрес да не мешамо бабе и жабе).

Шљиво: Од људи који се труде, кога бисте издвојили?

Carpathien: Незгодно питање, могао бих неког прескочити па да га увредим. У сваком случају хвала им свима на труду.

Шљиво: Када погледате данашњу ситуацију, шта бисте рекли, ко је чији визију препознао? Демократи диктатора или обрнуто? Многих играча за које су се везивале највеће афере одавно нема међу нама.

Carpathien: Па мислим да су данашње демократе без визије, а диктатори нужно зло! Тако да је то све један круг без краја и почетка...

Шљиво: У чему су биле грешке диктатуре?

Carpathien: По моме мишљењу, кад год је уведена диктатура требало је све из касе поделити ограчима који активно играју. На крају крајева то и јесте њихов новац од пореза.Шљиво: Шта би се тиме добило?

Carpathien: Неозбиљно питање....Ал ајде да испоштујем уваженог новинара, добило би се поверење играча, најзад и играчи да имају неке користи од државе, све лепо једнако и транспарентно, па нек пљује по новинама и по зиду колико ко хоће!

Шљиво: Мислиш да такав приступ највише погодује Србима?

Carpathien: Дефинитивно! Иста грешка и код демократа, како дођу на власт одма се праве „програми“ овакви онакви за крађу преко мултија! Уместо да су разделили новац или покуповали тенкове и разделили па да се рока до зоре.


Шљиво: Шта мислиш о државним пакеташима? Можда је требало више улагати?

Carpathien: Ништа позитивно. Јако сам скептичан по том питању јер је могућност злоупотребе неограничена. Мислим да је боље било наћи људе који су у стању да купују самостално себи пакете, па их мотивисати јаким налозима и дати им да их играју него ова варијанта. А за те новце купити тенкове и поделити играчима.Шљиво: Тиме би се обновила и српска економија?

Carpathien: За економију се ја не секирам, ја мислим да би се таквом игром вратили стари играчи који су се силом прилике раселили по еСвету. И мислим да би се вратили неки који су престали да играју изнервирани силним преварама и крађама од "политичара". То би била права добит а економија и тако цвета, па за један епик Д4 се потроши и по 30.000 тенкова! Погледајте само штету у последњем епику са Румунијом па прерачунајте колико је тенака отишло за толики демиџ.... А да не причамо о озбиљним ратовима и озбиљним биткама.... У питању су стотине хиљада тенкова...

Шљиво: Колико избациш из FF (Food fight) са легенда бонусима?

Carpathien: Ево па рачунај x 3 + 100% боостер.Шљиво: Ахахахахаха. Ето идеје за наградну игру. Ко први окачи резултат у коментару, 10 г. Хвала ти што си био с нама. И надамо се да се ускоро поново дружимо овде.

Carpathien: Хвала вама на дружењу и будите ми лепи и дебели.

Шљиво: За лепоту је касно, за дебљину на срећу није.

Carpathien: xexexexe

Угашене камере, не знају да се снима и даље:

Шљиво: удри Карпи :Д
Carpathien: Хбг не могу све три да стигнем исправљати.
[1:00:03]Шљиво: ево ја те пратим колико могу, спржио сам 300 чокси већ, али можда наиђе следећи лвл…

Двадесет минута касније…

Шљиво: џаба смо кречили, али било је добро.

[1:21:59]Carpathien: Свака част Шљиво, ја ни не знам колико сам потрошио. А није ни битно него штета што нисмо успели да окренемо и задржимо. А вечито кад уђе у епик ми исп**имо.
Ускоро од екипе Ерепублик ИНФО:
1. Зашто се возио возић?
2. Серија интервјуа са једним од наших најпознатијих политичара.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Carpathien: 10 година ми њих тлачимо а они се пате
https://www.erepublik.com/en/article/carpathien-10--2708877
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬