Hajde Da Ga Merimo

Day 4,395, 17:20 Published in Serbia Serbia by Alphatrion69

Hajde da ga merimo, čiji je duži ili pak u ovom slučaju čiji je veći (ukupan dmg).Ono što se desilo u ovoj borbi, serveri još nisu doživeli u bliskoj prošlosti, ali jesu u dalekoj kada su akteri opet bili Srbi i Hrvati, bez kojih, morate se složiti, ova igra bi bila jako dosadna.


Tako daleko a opet tako slično onome što smo imali priliku da gledamo u dobrom delu v1 erepa. Neki se verovatno sećaju, tada je ratni modul bio drugačiji. Cela igra je bila drugačija.


Ali ovo što se sada dešava, u mnogome me podseća na ta vremena, a sada ću vam i reći zašto.


Imas 100well max, pucas 5 puta i onda se lečiš u bolnici. Ukoliko imaš sokove, onda se digneš za jos 10well pa pucaš još jednom. Puca se samo q1 oružjem. Q3 u važnim bitkama a q5 prava retkost koju običan civil retko kada može da priušti, dok u vojsci samo elitna jedinica u početku ima mogućnost sa tim da puca, igrači sa najvećom snagom u državi.


Mlada nacija eSrbija, sa podrškom tada jedne od najjačih država, eMađarskom, koja će nam biti veran saveznik dugo vremena, i uz ostale saveznike sa kojima smo imali mpp, čekali smo da nas Hrvati napadnu.
Ali oni to nisu smeli tj nisu hteli jer bi aktivirali sve nase MPP gde bi potpisali sami sebi brisanje.


Mi smo njih napali i aktivirali njihove MPP i tako omogućili stvaranje jedne od epskih borbi na ovom serveru, borbi za Slavoniju. Ova borba u Patagoniji me je podsetila na ta slavna vremena.


Gde god je bilo potrebe, Srbi su uletali i pomagali saveznicima i nisu se štedeli. Takodje i udarali za svoju državu ali kada je bilo rata sa Hrvatima, tu se uvek trošio štek, kupovalo najbolje oružje i trosio gold na tenkovanje(mogao si da udariš samo 40 puta sa goldom a ne kao danas od jutra do sutra), čak i sokovi većeg kvaliteta, samo da se napravi udarac više, da se nanese što veća šteta Hrvatima, koji u toj borbi za Slavoniju imaju punu pomoć saveznika i jasno je da mi tu nismo mogli mnogo toga da uradimo niti da očekujemo na početku. Mlada nacija, mladi igrači, manje snage od komšija, manjeg vojnog čina i samim tim manja pojedinačna šteta.


I tako beše danima, nedeljama, mesecima.


Tukli su eSrbi glavom o zid. Nekada se činilo i da nam dobro ide. Primenjivala se taktika napada pola sata pred promenu dana, VeS bi bio obavešten da dodje ujutru da bi ispucali svi, da bi napravili startnu prednost, ali uvek se završavalo isto, redovno smo gubili, redovno su nam se smejali a mi smo se redovno otvarali pošteno i udarali svom snagom.


Tako je vođen rat Davida i Golijata u v1.


Kasnije je Slavonija postala jako oružje našeg saveza. eSrbija, koja je bila mlada nacija, ali i nacija sa najvećim brojem aktivnih igrača, kada god bi pucala u Slavoniju odvlačila bi jedan deo štete protivničkog saveza.
U početku to nije bilo ništa veliko i bitno, ali vremenom kako su srpske eBebe rasle, tako je i šteta rasla i samim tim uticaj civila u borbama u Slavoniji. Da ih nismo napadali tako često, ne bi se Srbi stalno otvarali i udarali tako jako i samim tim ne bi se tako brzo razvili u svetsku vele silu.
Hvatska je najvise zaslužna za našu slavnu istoriju. Prvo Borkan i porobljavanje gde je pokrenut srpski inat i iskorišćena prilika da se u RL oglasimo putem štampanih novina i web portala i navučemo mnogo novih ljudi, a kasnije su Hrvati pomogli svima njima da vredno treniraju u Slavoniji, da ojačaju i kasnije, KONAČNO I OSVOJE SLAVONIJU a zatim i prvi put obrišu eHrvatsku.


E to su bila vremena, a na tako nešto me podsetilo i u Patagoniji.
Šoutovi gde ljudi kupuju tenkove na veliko, drugi ih rešoutuju i pomažu im tako, udara se svom snagom od početka runde. Epic borbe u svakoj rundi, u skoro svakoj diviziji.


U današnje vreme, Hrvati su jači od nas jer imaju više legendi u ovom trenutku. Može se povući paralela sa v1 kada su imali vise jačih naloga (Field Maršala) od nas i bili dominantni tada kao i sada, a pri tom sada i troše više novca na tenkovanje.


Patagonija je nova Slavonija a Hrvatska opet pomaze razvoju eSrpskih igrača.
Mnogi su dobili rankove u Patagoniji i sve bliži su legendama XX što će biti od pomoći državi u svakoj narednoj borbi a onda ćemo jednog dana opet doći u situaciju da nadbijamo Hrvate kao u v1.


Živi bili pa videli.

ps. text je bez slika zbog nedostatka slobodnog vremena da isti ukrasim


Prijem