[CRNI LOVAC] Кандидатура за председника еСрбије

Day 4,395, 13:40 Published in Serbia Serbia by CRNI LOVAC

После нешто више од осам година играња дошло је вријеме да се напише и овај чланак, у њему ћу коначно покушати да оправдам назив новина у којима се објављује. Дакле, покушаћу бити што краћи и прецизнији, па ћу одмах кренути са именима људи и програмом :

Тим ће углавном чинити људи са којима сам највише сарађивао свих ових година, као и активни играчи за које мислим да својим квалитетом могу доприњети што успјешнијем функционисању државе.Премијер: elminjo

Последњих мјесеци активне теме е-српске јавности биле су возићи на оригиналним регијама, повећање пореза, те дражвни пакети и државни тенкићи, па је ред да се изјасним о тим темама.

У случају побједе на предсједничким изборима основни задаци Владе биће успостављање активних ратишта на линији Цариград–Скопље–Београд–Загреб–Љубљана и даље на запад гдје нас пут одведе, то ће уједно бити и главна маршута а умјесто воза путоваћемо опробаним стојадином.Држава неће финансирати било какве пројекте који нису доступни за све њене е-грађане под једнаким условима. Сви пројекти који нису тако постављени сматраће се приватним и држава се неће бавити њима.

Неће бити промјене пореза.
Министарствo одбране: nikol000, igajuniorVOODOO ePOPEYE,The black Raven, POP DJUJIC, refafare, Idefix11

Ово је министарсто чији се рад највише примјећује на терену, па се може рећи да је најважније. У прошлости је еСрбија по питању ратне стратегије ишла од сјаја до очаја и назад, било је и врхунских стратега али на жалост и оних који то нису. Од данашње играчке популације без икакве дилеме бирам по мени најбоље за еСрбију.Једини тип возића који планирам да возимо - оклопни по сусједству.Министарствo спољних послова: VOODOO ePOPEYE, Marcus Nerva Traianus

Циљ минитарства биће постављање еСрбије на мјесто које јој по природи ствари и припада, очување и јачање Астерије, као и кажњавање издајника. А зна се који су.
Министарствo економије: igajunior

Ово министарство већ годинама нема значај као што је имало у првим фазама игре, па је и сам обим посла смањен. Вођење овог министарства биће у рукама искусног играча који познаје материју до танчина.Гувернер: The Carpathien

Новци су у сигурним рукама.Министарство образовања и Министарствo информисања: Sljivo

Од овог министарства очекује се извјештавање са фронта и активно истинито информисање у условима ратног стања (зли језици ће рећи ратна пропаганда) као и извјештавање о свим догађајима важним за е-грађане. Око избора најбољег за испуњење ових задатака није било дилеме.

Састав Владе није коначан јер министри имају слободу да допуњавају своја министарства.Специјална задужења – владине канцеларије:

POP DJUJIC: Брига о 18000 активних цивила и усмјеравање њихове штете.
JOJA R: Надбијање зида уз чувени поклич “ГУРАЈ СРБИНЕ !!!”
The Carpathien: Надгледање и брига о зидовима у тренинг ратовима.
Aleksandra the Great: Брига о правима еСрба у дијаспори.

Оно што можете очекивати од овог тима: један забаван предбожићни мјесец са неизвјесним исходом, али је циљ већ сада јасан.ЗА РАЗГЛАС:

✪.▄████||████▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅||█⊙⊙⊙⊙
▄█ ЦРНИ ЛОВАЦ █▅▃▂
|███████████████████►
◥✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲⊙▲✪▲◤
КАНДИДАТУРА: https://www.erepublik.com/en/article/-2708808


Генерални спонзор кандидатуре брт Ђани