Ötlet Pályázat Hogyan legyen újra Hazánk !!! ?

Day 4,394, 05:36 Published in Hungary Hungary by vizi zsivi

Sziasztok azért írok mert már elegem van hogy lassan 2 hónapja csak napokra szabadulnak fel az eredeti területek ahol én is cégezek , települtem. Pont event ideje alatt és csodálkozunk hogy felmentek az árak ha nem készülök a szülinapi eventre most éheznék, de így sem tudtam szinte semmit se fejlődni mert nem volt már hozzá kedvem hogy állandóan utazgassak oda vissza és keresgéljem a Magyar csatákat,..... lassan 10 éve vagyok itt de most álok a legközelebb hogy nincsen kedvem és nem is érzem hiányát a játéknak,, !!!!

Valami gyökeres változás kell vagy szépen lassan mindenki elszivárog, kikopik! pont a másokra nem figyelő egyre jobban csak az önös érdekeket néző játékosok miatt akik nem képesek mások szemével is nézni a helyzetünket és a stratégiát úgy alakítani hogy még élvezhető legyen!??!!!!

Ezért támogatók minden új játékost vagy ötletet aki ki mer állni és ötletelni, energiát bele fektetni remélve elindul egy megújulás, mert itt is mint az életben folyamatosan alakulni, változtatni kell hogy mindig az élen járj és élhet" legyen

Sőt a 3 legjobb, eredetibb ötletet 10000 db/q2 kajával és 10 000 ft honorálom !!!!! Vegyétek elő a legvadabb ötleteket és értsétek a játék alapjait, ragaszkodjatok el minden berögzült dolog, megszokástól Hajrá az eredményeket a Mikulás hozza 🙂 🙂 !!!!