Rezolvat: Plato ascultă! (fost „Încă un CADO de la Plato”)

Day 4,394, 04:19 Published in Romania Romania by Roman Daco
Anul IX - A Douăzeci Și Șasea Ediție A Seriei Efemeride - Duminică, Ziua a 4394-a a Lumii Noi

Actualizare:
Dear Citizens,
Following the feedback received, we made some changes in the way the temporary energy recovery items are consumed. The items with the the shortest expiration date will be consumed first when recovering energy, both in a Deploy and in a classic fight.


În traducere: din când în când, atunci când nu mai avem suficiente frigidere pentru reacțiile voastre, mai plătim câte un developer ca să rezolve din probleme.

Nu știu dacă e de bine sau de rău, dar PLATO ASCULTĂ!
Mulțumesc Plato!Articol original:

Probabil ați citit deja cum s-a umplut BATRANUL99 de Bonus Loyalty Points care nu-l ajută la nimic pentru că nu a citit scrisul mic de la ofertă.

E deja istorie „Călătoria Uimitoare” de 8-9 zile care ar fi avut nevoie de vreo 10 zile dacă voiai să o termini fără să plătești zeci de mii de cc pentru niște tinichele de premii. Și pentru care adunatul „resurselor” (energie și kilometri) s-a încheiat cu o zi înainte de data limită pentru răscumpărarea premiilor - ca să aibă de ce să-și bage... unghia cei care n-au citit anunțul obscur făcut de Plato pe feed în acest sens chiar în ziua respectivă.

Toate CADO


Din aceeași serie în care Plato se face că-ți dă cu o mână ca să te plesnească imediat cu cealaltă, vă prezint cu ce bogății am rămas, printre altele, în inventar după toate eventurile și ofertele:

Super, nu? NU! Pentru că „Expires”. Ceea ce ar fi ok, dacă nu ar expira într-o anumită ordine după cum urmează:

459 de dovleci în ziua 4397 (peste 3 zile)
120 de bomboane în ziua 4399
alte 40 de bomboane în ziua 4403
alte 40 de bomboane în ziua 4404
alte 200 de bomboane în ziua 4405
alte 40 de bomboane în ziua 4406
alți 516 dovleci în ziua 4407
și, în fine, 319 bare triple în ziua 4407

Bun, să ne apucăm să le consumăm ușor-ușor până nu expiră, în ordinea priorităților... Ba să avem pardon zice Plato, în ordinea în care am stabilit eu la începuturi: mai întâi barele triple, apoi dovlecii și apoi bomboanele. Habar n-am pe unde vin barele duble în ecuația asta că mai am și vreo mie din alea, care „nu expiră” dar probabil vor trebui să expire rapid dacă apar înaintea dovlecilor pe listă. Așa că zilele astea 3 o să mă pun frumușel pe îndopat bare că cine nu papă bare nu mai pupă dovleci.

Mu... lțumesc încă o dată, Plato!
Spor la îndopat și vouă,
Roman Daco