[HK]Román támadás -revans 101 év után - OSZTÁS(osztas vege)

Day 4,394, 02:06 Published in Hungary Hungary by HadugyminiszteriumTisztelt Honfitársaim,

Román támadásra készülünk! Ez a legfontosabb. Várható indítás ebéd után teli pocakkal, kb erep idő 4:00

A szocmin alapból osztunk kajáat a cikk alatti kommentekre:
6000w
+az Árnyéklovagok felajánlásával a földi harcosoknak:
10 q7 fegyvert fejenként
Aki sokat üt, kommentben utólag repetát kérhet (küldjön képet) a kommentje alatt.


Szeretném írásban elétek tárni az utóbbi napok történéseit. Miután eredetiket felszabadítottuk, többször próbáltuk a határzárat felállítani (horvát + török segítséggel), ámde nehezíti a dolgunkat, hogy nincs török nyitott háborúnk (tw). Így a török csak NH/Miskolcon ragadt, és küzd az ottmaradásért az RW-ink ellenében.
Mivel határzárat nem tudtunk húzni, kaptunk egy román Ne-t!
Végül fura módon leszavazták (vélhetően a Horvátokra akarnak koncentrálni)

Természetesen viszonoztuk, íme a román Ne szavazásunk
Mi éppen ezért, és Erdély elcsatolásának 101 éves évfordulója, megszavaztuk az utolsó percekben, megajándékozva kedves szomszédainkat egy csatával.

Mivel a románoknál a szerbek zárhatnak, figyelemmel kell kísérnünk az ő csatájukat, ahol a szerbek átvehetik a kezdeményezést, és elzárhatják Crisana/Körös-vidéket előlünk.Továbbá NGP/Debrecen régióban zajló horvát támadás = elzárást kell elodáznunk picit, hogy ebéd után támadhassunk, teli pocakkal.Tehát 8.légi és egy két D4 tpnek belefér, de amúgy a horvátoknak kell nyerjék!Priok tehát
TP:
WTD
W.Slovakia
Gansu

Ignoráld
NWo England chilei
NGP horvát de a 8.légi kört és 1 két D4 nyerhetünk
Qinghia kínai
Connecticut finn oldal

Ha nem sikerül NGP tp lehozni 8.légit, a csata záródik, és előtte kell beütni románt
Egyébként csak 3 óra múlva, ebéd után picivel.Az időzítésről tárgyaltunk a horvátokkal, törökökkel, azonban ellentétes információk jöttek. Horvátok később induló szerb támadásuk mellé, törökök a görögökre hivatkozva mielőbbi indulást szorgalmaztak.
Közben Azori-szigeteket (görög régió) román támadás érte. Ámde mivel a görögök a TW/edzőháborúnk lezárása, a béke óta (amit túlütéseink miatt zártak le) nem egyeztettek, vagy hívtak minket közösen drainelni, sebzéselvonásra a románok ellen, így a kormányunk a fentiek szerint döntött, és informált országfalon, tisztiben. Ezt hirtelen átütemezni nem akartuk, lévén felkészülési idő kell minden magyarnak.

Tehát elhúzzuk NGP csatát (8.légi kört nyerjük), és figyeljük a szerb-román csatát (min.3 óra). Bármelyik záródna, mi beütjük Körös-vidéket még előtte.


Erdély:
Az 1919-es magyar–román háború magvát az erdélyi románok vetették el 1918. december 1-jén, amikor kimondták Erdély csatlakozását a Román Királysághoz.


Üdvözlettel,

A kormány