Hatarzar, es miert kell?

Day 4,393, 09:15 Published in Hungary Hungary by Gildor Ingorion

Helló Mindenki!

Nehéz szavazáson vagyunk túl a kongában, és közben a román NE sürgőssé tette, hogy intézkedjünk. KELL a határzár, mert Itt ketyeg az ellenünk szóló NE. Még vesztésre áll, de gyanítom ez az utolsó pillanatban megfordulhat.

A határzár most konkrétan azt jelenti, hogy Debrecen megy a horvátoknak. Azt nézem, néha aktív közreműködés is kell, mert van aki random üt, de jelenleg minden csatornán ez fut, mindenhol figyelmeztetnek, hogy NE ÜSS MAGYAR OLDALON DEBRECENBEN!

Mielőtt útnak indulsz, nézd meg, merre vonulnak a hadak:


Többen is a cégesek kompenzációjához/költöztetéséhez kötötték a határzárat, magam is erre hajlok, viszont ezt még át kell vitatnunk, és eső után köpönyeg is, mert tegnap volt a nagy lehetőség az elköltözésre. Remélem nem sok mindenki maradt.

Amit látok, hogy mozgalmas két hét következik. Hogy készülhetsz fel, ha még fejlődésben vagy - mint én?

Néha van olcsó kaja, mindig rakj félre kétnapi kajára elegendő pénzt, ilyen olcsó arany mellett a bazooka x3-os összeszerelési szorzóval egy átlagos karinak olcsó alternatíva, hogy ne kelljen fegyverre annyit költeni.

Ha jól játszottál a játékon, most van egy csomó hasznos segédeszközöd, ami még mindig biztosítja a fejlődést, DE:

SÍRVA KÖNYÖRGÖK, NE HASZNÁLD EL MAGYAR TRAINING WAR-RA A BOOSTEREIDET!


Hamarosan lesz valódi ellenfél, igyekezz addig tartalékolni.

Személy szerint úgy vélem a román játékosok a legvégső határig nem fogják felfedni a valódi erejüket, ezért amíg nem életfontosságú, ne használj fel kiegészítőket nagy tömegben, fegyelmezetten üssetek.

Igyekszem itt válaszolni a kérdésekre, pár nap és indul a második forduló, ésszel küzdjetek! 🙂

Kemény volt a román-macedón támadás, ez még keményebb lesz, ti is legyetek azok! És osszátok szét a sebzéseteket, fokozókat 3-4 napra! Ha azt kibírjuk, másfele fognap próbálkozni remélhetőleg.

Ma jól felöltözött csaj van, nehogy elvonja a figyelmetek arról amit mondtam 🙂