[zzzingo] Guide till Black Friday

Day 4,392, 07:49 Published in Sweden North Korea by zzzingo


God dag mina damer på mina herrar,


Black Friday idag så gäller att vi utnyttjar det.


Denna artikel är ej riktad till Ragnar, Misho eller andra spelare med legendranker i mark. Ni behöver nog inte heller några råd om vad ni ska spendera era pengar på, men missa inte Shadow Booster, går att köpa med Tokens också.


För övriga spelare ska jag försöka reda ut vad man bör hålla koll på idag:


Prio 1: Kolla om det finns några "Energy-Center"-byggnader som går att köpa: https://www.erepublik.com/en/economy/advanced-buildings

De flesta av er ska redan ha dem dock, men har ni ej är de kraftigt nedsatta i pris idag.Prio 2: Guldaffären: https://www.erepublik.com/en/main/gold-items

Börja med Black Friday Pack XS och jobba er uppåt. De små innehåller förhållandevis många bars och stingers, vilket är bra för air, både i form av skada och rankpoäng. Notera att man kan köpa 3 av varje. Köpa XS och S är obligatoriskt. Gärna även M eller ännu mer. 3x bars är också ok men har begränsad "hållbarhet", man får rätt mycket energi, men missar stingers.

Prio 3: Företagsuppgradering och råvaruföretag på rea. Generellt kan jag inte rekommendera att satsa särskilt mycket på företag. Däremot är det en bra idé att bli självförsörjande på mat. Det ni behöver är egentligen bara ett antal Q1 matföretag och sedan tillräckligt många råvaruföretag, antingen köper ni Cattle Farm eller Hunting Lodge, förstnämnda är mer kostnadseffektiv dock. Att uppgradera matföretagen tycker jag inte behövs. Man sparar visserligen lite energi när man arbetar, men jag tror inte det är något problem för de flesta.Frågor, eller saknar ni några enstaka guld för att köpa något? --> Kommentera!


- zzzingo