Έκτακτη Στρατιωτική ανάλυση ημέρα 4391.

Day 4,391, 01:21 Published in Greece Greece by GeorgeIV

Καλημέρα σε όλους τους πολίτες της eGreece.

Έχοντας αφήσει πίσω τη εβδομάδα των δώρων και τη ημέρα που σήμανε τη 12η χρονιά της ύπαρξης του ηλεκτρονικού μας κόσμου , οφείλουμε να δούμε από κοντά τα αποτελέσματα αυτής πάνω στο χάρτη της υδρογείου.

Μετά τη συμφωνία της συμμαχίας μας με τη Μ.Βρετανία , ένα από τα πολλά ανοικτά μέτωπα πέρασε στο έλεγχο της.

Στη Μέση Ανατολή το Ιράν προσπαθεί να ανακαταλάβει τα εδάφη του, εκμεταλλευόμενη τη επίθεση της Asteria στη Λατινική Αμερική. Εκεί, η Σερβία βοήθησε το Περού να απελευθερωθεί (μετά από πολύμηνη συμμαχική κατοχή) και δείχνει να επιθυμεί να χτυπήσει τόσο τις χώρες της Andes , όσο και τις δυνάμεις που ελέγχουν τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, πιθανότατα για τον έλεγχο των training wars που γίνονται σε αυτές τις δύο χώρες. Ομολογώ ότι περίμενα επίθεση εναντίον της Κίνας , πράγμα το οποίο θα δούμε κατά πόσο θα γίνει στο μέλλον.

Το μεγάλο θετικό για τη αντίπαλη συμμαχία είναι το γεγονός ότι η εβδομάδα που μας πέρασε έδωσε σε όλους τους παίκτες μεγάλες μπάρες ενέργειας μαζί με καραμέλες και μεγαλύτερη αναπλήρωση υγείας. Η αντίπαλη συμμαχία έχει περισσότερους πολίτες (θα έλεγα ότι η αναλογία μεταξύ του δικού μας μπλοκ και της Αστέρια είναι περίπου 35-65 πληθυσμιακά) γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει από τη πλευρά μας μεγάλο περιθώριο λαθών.

Οι εντολές του Υπουργείου Άμυνας πρέπει να ακολουθούνται χωρίς δεύτερη σκέψη , όπως και μια σειρά άτυπων κανόνων που οι παλιοί γνωρίζουν (όπως για παράδειγμα τη διατήρηση δυνάμεων και τη αποτροπή του Overkill σε μάχες που δεν χρειάζεται). Σε καμία περίπτωση (για λόγους γοήτρου περισσότερο) δεν θα πρέπει να επαναληφθεί η κατάσταση που υπήρχε πριν από μερικά χρόνια. Λογικά αυτή η κατάσταση θα κρατήσει γύρω στον ένα μήνα, ίσως και λίγο περισσότερο. Θα φανεί το άμεσο μέλλον.


Προτεραιότητες της Συμμαχίας:

1) Διατήρηση ελέγχου της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής (καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στις αντίθετες ώρες στις μάχες, αλλά και για τη διατήρηση των καλών σχέσεων μεταξύ Code και Andes).

2) Διατήρηση του ελέγχου στην Άπω Ανατολή (Κίνα, Ινδία).

3) Διατήρηση (ή επίτευξη συμφωνιών) με τις χώρες της Ιβηρικής.

4) Δημιουργία πλάνου άμυνας στη Σαουδική Αραβία αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

5) Διατήρηση του ελέγχου επί του Ιράν (αν και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μετά το πέρας των σημερινών καταστάσεων).


Αυτά.

Με εκτίμηση,

Aquitanian News.