Valaminek a kezdete...

Day 4,387, 10:03 Published in Hungary Hungary by Hungarian John Paul Jones
Kedves olvasók!

Szeretnék mindenkit üdvözölni az újságom első cikkében amiben az alapokat szeretném nagyjából körülírni, hogy mégis mi várható az elkövetkező hetekben/hónapokban.

Szándékomban áll elindítani egy "sorozatot" amit hetente (így vasárnaponként) adnék ki és a "mi történt eMagyarországgal ezen a héten" témáját dolgozná fel.

Fontos leszögezni:
- Nem vagyok újságíró, egyáltalán nem ez a hivatásom tehát ha valamit nem a legszofisztikáltabb módon fejezek ki azt kéretik elnézni, átlagos polgár fejével gondolkodva fogok írni (a helyesírásra természetesen megpróbálok odafigyelni).

- Ezek a cikkek nem hivatalos kormánytól származó cikkek, amit itt olvasni lehet majd azok csak is az én meglátásomat fogják tükrözni, az adott héten történt eseményekről.

- Mint már fentebb említettem eléggé gyerekcípőben jár még ez az újság, így megpróbálok a szerkesztésre is odafigyelni, de bármilyen észrevételt és építő jellegű kritikát szívesen fogadok.

- Szerintem ez a közösség egy eléggé érett és idős közösség már. Nagyon szívesen fogom olvasni (és ha tudok becsatlakozok) a kommentekben a vitákat. DE! Mi lenne ha a szardobálást és a másik ellen uszítást félretennénk és normális keretek között, mások érveit figyelembe véve vitáznak. Nem veszekednénk mint a bölcsis gyerekek.

- Megpróbálom betartani a heti rendszerességet, de bármi közbejöhet, viszont ami kimaradt azt ha lehetőségem van rá bepótolom a következő cikkben.

Akinek bármiféle tanácsa lenne az itt megtalál: https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6636027

Első cikknek még nem szerettem volna semmit a jelenlegi helyzetről írni,arra gondoltam elég annyi, hogy elmondtam, mégis mi várható ennél az újságnál. A jövőhéten találkozunk

Peace,
JPJ