Csodálatos utazás - kicsiknek

Day 4,386, 03:37 Published in Hungary Ireland by SzSziszka

Udv ePolgárok!

Sokan sokfelől ellopták már az utazós projekt fordítását, én most a hozzám hasonló kis nyomik részére szeretnék ötletet adni, ha még nem késő, sajnos én is csak ma reggelre világosodtam meg, de hát ez van...és lehet hogy tök hülyeséget is beszélek, majd jól megmondjátok.

Szóval, a lényeg:
1) A megmaradó 120-as ház ugye nem kérdés, ez mindenkinek "must have"!

2) Egyéb azonnali bónuszok (csoki, cukor, annihilátor és egyéb nyalánkságok) ezeket a kinyitás után azonnal érdemes felvenni, hiszen - bár most mindenki szórja őket mind bolond gyerek a fruttit, azért használhatóak és kis szerencsével BH/SH-ra válthatóak.

3) Ideiglenes házak és energia bónuszok, no ezekkel várni fogok az event végééig, és csak akkor fogom "felvenni" őket, hiszen így tudom a további hetekre is megemelni az energia tárolóm és regenerációt. Persze aki pakkos annak nem nagyon számít, viszont a "bérből, fizetésből" élő kicsiknek segíthet az a majd két hét plusz amíg "kánaán" van. A "most contesed" csatákból amúgy is meg van tolva remélhetőleg mindenkinek a regeneráció, magam is jelenleg lépten nyomon túltöltök.

Jobban meggondolva....lehet hogy a nyalánkságokkal is megéri várni az utolsó pillanatig, mert akkor később fog lejárni mint azoknak akik felkapkodták egyből, így nyerhetünk pár napot amikor már nem szórják olyan sokan és nagyobb eséllyel lehet BH/SH-ra váltani őket.

Hát ennyi, semmi csöcs meg ilyenek, hiszen nincs 25 küldim, akinek tetszik az ötlet és lát benne fantáziát annak jó, aki szerint meg hülyeség...az kapja be 🙂.