Faktat tiskiin: ESuomi on CODE-maa.

Day 4,382, 06:36 Published in Finland Finland by Heketsu

1.

Viime kauden EK-listalta:

Tällöin Tywin Lannisteri oli vielä eSuomen presidentti ja mainitsi hallituksen pitävän Liettuaa vihollisvaltiona. Myöhemmin korjasi lausuntoaan toteamalla, ettei hallitus tiedä, onko Liettua ystäväkään. EK:n johtamista harhaan? Lisäksi muistetaan Tywin Lannisterin alias Captain Black Sheepin USA-kytkös ja USA:n raukkamainen petturuus viime vuonna lähteä Pacificasta epäonnistuiden Air Strikejen jälkeen.

2.

TW-sodat CODE-maiden kanssa: Irlanti, Albania, USA + hallituksen halu auttaa Irlantia Portugalia vastaan, vaikka tässä olisi ollut oiva mahdollisuus kostaa CODE-maille viime vuotiset tapahtumat antamalla Portugalille tuki.

3.

Ulkoministeri MRSHMLLW ilmestyminen puskista eSUomen ulkoministeriksi on epäilyttävää (mitkä ovat hänen taustansa: jonkun multi?) + hänen taannoiset kommentina Suomen ulkopolitiikka on menossa kohti proCODEA osoittaa, että Suomi on CODE-maa. Suomen oleminen Pacificassa on vaan nykyisen hallituksen illuusio, jota pidetään yllä.

4.

"Voittajien puolella-politiikka": Etenkin Cendorr on viljellyt tätä jatkuvasti (voisin kuvitella Cendorrin Winston Churchilliksi, kun natsi-Saksa uhkasi Isoa-Britanniaa. Mitenköhän maailman olisi käynyt, jos Cendorr Winston Churchillin roolissa olisi vaihtanut puolta?Kuvitteelinen kuva siitä, kun Churchill vaihtaa "voittajien puolelle"

Summa Summarum:

Kohdataan faktat ja myönnetään Suomen olevan jo osa CODE-liittoumaa.