Eu ma fac heuroplean!

Day 4,381, 12:00 Published in Romania Romania by Hunkakaricum

Aici in joaca cu numele Erepublik mereu avem imaginea lumii reale si toate scenariile de aici se aplica in RL...Valul de imigranţi combatanti cu care se confruntă Europa va provoacă emoţii?

Vestea proastă este că trebuie să vă mutați din eRomânia și să acceptați să faceți lucruri pe care 99% dintre ecetățenii planetei nu sunt dispuși să le facă.Și m-am interesat, un gunoier de acolo câștigă mai bine decât tine aici cu n-spe firme si companii pe holdinguri impartite...”Dacă nu înveți bine, vei ajunge să strângi gunoaie în stradă.” e fraza pe care am auzit-o de mii de ori de la bunicu și de la mama când eram micAșa că m-am chinuit să învăț bine. Am prins o slujbă bună în management la o firma de wueapoane q3 după ce am absolvit si sa lupt intr-o unitate militara obscura.....Puteam să-mi permit un apartament drăguț in capitala ori in zone core, să mănânc în orașe fara ocupatie in ultimele 300 de zile numai hrana q7, să mă plimb cu avionul pe la toate luptele, să merg prin cluburi pe chaturi si prin tot felul de minuni , să iau cursuri de gubernare și o grămadă de alte lucruri care, deși mi le permiteam, nu le-am simțit nevoia.

Totuși, mi-am dat demisia de la fabrica de case a lu' un dinozaur...Totuși, ieri am petrecut câteva ore bune adunând gunoaie pe străzile din eOradea gândindu-mă…care-i treaba cu stigma din jurul adunatului gunoaielor pe stradă? E o slujbă, ca oricare altă.E cea mai bună slujbă pe care am avut-o până acum și astea sunt doar câteva dintre motive :1. Sunt util – nu cred că-s doar eu, cred că în general majoritatea oamenilor au nevoie să se simtă utili.Nu contează dacă ajuți un prieten, un străin, o rudă, vine mereu cu un sentiment bun. Adunatul gunoaielor pe stradă mă face să mă simt util – îmbunătățesc direct lumea în care trăiesc.Câți oameni pot să spună asta despre slujba lor de zi cu zi?2. E bună pentru sănătate – slujba asta vine cu multă mișcare. Folosesc o bicicletă cu carucior dupa ea ce aparține unei unitati militare, deci e multă activitate fizică implicată.Oprești caruciorul, te dai jos de pe bicicletă, te învârți între treiler și locul în care colectezi, te urci înapoi pe bicicletă și pornești la drum. Cum se poate ca activitatea asta fizică să nu fie folositoare pentru sănătate?3.Pot să mă bucur de o zi cu soare – bine, recunosc, în unele zile au prea mult soare, nu mai trăiesc în padure. Și faptul că de multe ori uit să mă dau cu cremă, nu prea ajută (iară am față de pătlăgică). Dar indiferent cât de puternic e soarele, e ceva ce vine cu un cer albastru ce pur și simplu mă bine dispune. Să fii afară într-o zi senină e fain.4.Sunt propriul meu șef – pot să lucrez cât de mult vreau. Dacă obosesc, iau o pauză, dacă simt că am vână, continui. Pot să încep devreme sau târziu, nu-i nici un șef prin preajmă să-mi spună ce TREBUIE să fac.5. Îmi fac prieteni noi – cred că asta se datorează în principal faptului că (deocamdată) sunt singura persoană care folosește o bicicletă cu carucior ca să colecteze gunoi. Oamenii sunt curioși să știe ce naiba fac. Vând ceva? Nu-i greu gunoiul? Unde mă duc? Dar toată lumea-i foarte prietenoasă, unii râd, alții fac poze…emoții pozitive plutesc peste tot.6.(extra) Un fund sexy – ciclismul cu un treiler greu îmi pun mușchii fesieri la lucru. În afară de antrenorii de la sală, nu mă pot gândi la un job care m-ar putea ajuta să am un fund sexy.Nu voi spune că a fost ușor. Mamă, ce obosit am fost la sfârșitul zilei…puteam și să simt mușchi ”noi” în corp. După cină, am vrut să mă întind doar câteva minute, dar am sfârșit prin a adormi în doar câteva secunde cu lumina aprinsă (rușinică mie, știu, nu-i bine pentru mediu, îmi pare rău…).Sunt in Europa.. cand vin acasa toti cred ca sunt patron de hotel la Milano si imi admira BeMeVeu ce l-am gasit la serviciu...Cât despre leafă, voi vedea la sfârșitul lunii. Începe de jos, se spune. Momentan, obiectivul meu e să obțin destui bani din gunoi ca să pot să organizez o cină faină heuropeana cu shaorma si o bere hartizanala prin eParis...Daca in Erepublik poti orice.. atunci in RL de ce nu?

Tzukuvapiztitot!