ОТВОРЕНО ПИСМО - ОДГОВОР ИГРАЧУ APBT SRB

Day 4,381, 02:44 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Kostatin

APBT SRB Па ти брате пропаде пишући коментаре. Значи ли то да сам дирнуо у живац. Нећу да именујем и прозивам појединце јер ми то васпитање не дозвољава.
Сви Ви добро знате кога сам прозвао, знаш оног МОЖЕ МИ СЕ. А онда тирада коме плаћам порез од оних који су већ одавно иселили фирме из еСрбије, коме бре они плаћају порез. А онда константан напад како не раузумем, ја, ни ико од обичних грађана, механизме игре.
Када уђем на профил оног овна и покушам да прелистам новине линк ме упућује на једног цара који дели по 10000 за приступ странци и још по 2000 валуте за глас на изборима. Мукортпно и споро зарађујем па чим се неко овако расипа имам право да сумњам да ту нису чиста посла. Ако се неко од нас простих грађана еСрбије јавно запита одмах нас иста клика напада како не разумемо, како смо издајници....а чим је у буџету понестало пара за плаћање пакета изабранима подиже се порез. Јер за грађане е Србије који су ЈЕДНАКИЈИ од нас који не разумемо принципе игре мора да буде и више него довољно, наравно по леђима оних који ништа н разумеју и више не могу него што могу да раде у својим фирмама које су из патриотских разлога подизали баш у еСрбији.
Из нервозне реакције јуришника режима који је покопао еСрбију све сам уверенији да сам у праву за сељење фирми. Јес да плаћам порез непријатељу али и да га плаћам у еСрбији на исто му дође. А коме га плаћају они?
А када мало боље размислим нећу да ћутим. Играм двоклик већ деценију и нисам одмакао много од почетка. Јесте не разумем ја механизме игре али исто тако не разумем како неки еКлинци посташе тенкови. Тражим транспарентност у трошењу будџета али је то еДржавна тајна. Исто као и информације коме се деле еПаре из е Буџета.
Пишем ово из еРепублике Српске, такса на објавлјивање у еСрбији је два голда па молим читаоце да гласају за чланак и за све остале и све чланке без изузетка јет то њих не кошта ништа а тако помажу писце у раду.
Поново апел министарству образовања да покрене туторијале који ће показати еБебама да се развију, сељење фирми и сл, а не само како да преживљавају у еСрбији како би својим радом помагали парадржавни лоби.
РГПМ