Хляб за младежите

Day 4,380, 23:47 Published in Bulgaria Bulgaria by DonBobolino

Здравейте, приятели!

Положението в Младежкия отряд е като в Сомалия. Бебетата седят по ъглите на военната академия и скришом ръфат корички мухлясал хляб. Нищо, че някои от тях са доста дебели от хапване на тулумбички с боза, ама и те завалиите сега са принудени да минат на боб чорба.

Представяте ли си? Оня ден отваряме склада на отряда и какво да видя? Останала ни е храна за 3 дни, като при това половината е наядена от мишки. Наядена, не наядена какво да се прави? Раздадох им. И така сега чакаме или държавата да ни прати храна или както винаги да се намерят добри души и да напълнят складовете с храна к5 и к7. Едни 50 000 к5 ще стигнат за следващия месец, че и повече.Сега ще питате, защо не купиш? Нали имате пари. Да, имаме едни 100 000 в младежкия орг, които обаче са предназначени за награди на играчите. За тази седмица сме организирали едно малко състезание, в което първите трима по авиощета за седмицата ще получат пари за ферми и къщи. То приключва утре и за момента има хора, които се справят много добре.

Общата картина сочи, че Bulgarian Youth Squad – BYS е седми в седмичното класиране на отрядите в България с 2,5 млн. щета.На четвърто място сме и по брой убийства в авиото:Това е накратко положението. Ако някой иска да помогне, знаете къде, какво и колко. Впрочем предстои и ивент, така че тая храна наистина ще е нужна. Няма да се разсърдим и ако съберем едни 1000-1500 танка, които да бъдат раздадени на бебетата по време на рождения ден на Плато.