Тактичка елита двоклика

Day 4,380, 20:30 Published in Serbia Serbia by Stellar Drifter

Количина штете која се дневно баци у еСрбији је огромна. Неки сматрају да је то једним делом и добро, јер показује да је наша заједница жива.
Усмерити штету на праву "адресу" је био недостижни идеал свих влада.

Могуће је да ја сад откривамо топлу воду, рупе на саксији или точак, али нема везе, идем даље са причом.

Наиме, дошао сам на идеју да се двоклик еСрбије скупи у неку елитну јединицу. А како то урадити, па тако што им понуди тенкове. Нацрт мог плана гласи овако:
-обећаш недељну награду у висини од 50 тенкова
-пропишеш количину штете која мора бити направљена
-обавезно да се ради ДО + да се што више пуца у биткама које јединица стави за приоритет

Ово би могло имати тродупли ефекат.
Прво, делимично би се смањило расипање штете. Друго, пуцало би се тамо где треба. И треће, могло би се интервенисати у смислу да се рока тамо где непријатељима уопште не одговара.

У свој овој математици, има и једна зацкољица. Ко би водио те јединице и како да оне не буду исполитизоване?
Моја замисао је да се команда пренесе МоД-у. Како обезбедити да сваки МоД пребаци наредном управљање, остаје питање на које немам одговор. У случају политизације јединице, члановима који су доведени послати тенкове и тиме их "купити" да изађу из ње.

Мало о цифрама:

У случају да имамо 100 људи и да сваки од њих вредно рока, државу би то изашло нешто преко 2 милиона месечно [овде узимам да је просечна цена q7 тенкова око 100 цц]. Лично, волео бих и да нагурамо 200, па да добар део еСрбије пуца тамо где је потребно.

Нормално, у јединицу би могли ући сви, али тенкове би добијао само српски двоклик, односно не би могао ни један играч који има пакете.

Чинови би се поделили активним људима из владе који би имали информације око тога где треба да се пегла, и наређења би се редовно освежавала, да не кажем ажурирала.

Знам да је ова тема ижвакана и да у прошлости није прошла најбоље, али ме то и даље не спречава да је не предложим.

Ово је само нацрт. Вичнији људи [у колико буде позитиван одзив и ако се своди влади, небитно којој] би се бавили детаљима.

Пиштите ваше мишљење, предлоге, критике...