[HK] Az eheti események

Day 4,380, 09:09 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Tisztelt publikum!

Szeretnénk összegezni az elmúlt hét eseményeit, a CODE vs Asteria háború ránk is vonatkozó lépéseit, ugyanis volt itt minden a közelmúltban.

Az iráni AS és landolás után megkezdődött egy fogócska, ugyanis a CODE célja az volt, hogy Romániából és Szerbiából az itt állomásozó (és forgolódó) Asteria erőket kitegyük, így blokkolva az Ő TW-iket, de ami még fontosabb a régióbeli országok -így a magyar- “létbizonytalanságát csökkentve egyúttal stratégiai repertoárunk növelését biztosítotani.. A térségben volt Olaszország, Peru, Irán, Bulgária.A landolásunk után az olaszokat sikerült a játék egy kevesek által ismert kis csavarjával hazaküldeni, így az általunk beadott olasz NE-re nem volt szükség. A CODE-ból ránk hárult Peru és Irán kitoloncolása, így megkezdődött a kiszórítósdi és a fogócska.
Irán végül Belgrádban tudott elbújni előlünk, így őket a horvátok tudták becserkészni, míg Perut Cyprusnak sikerült levadászni és ismét eltörölni. A közös hadműveletek így sikerrel jártak.

Az iráni csata állami CO-ról szeretném jelezni, hogy a shadow booster által biztosított dupla sebzés miatt a tankok és nem tankok jelentős többségével sikerült lefelezni a CO költségeket. Köszönet érte. Elszámolás itt!


A fogócska közben többször kaptunk és adtunk román és vagy szerb NE-t, ezért a keleti határunk még a mai napig bizonytalan. Az Asteria erőinek blokkolása érdekében elzárva tartjuk magunkat, hol a horvátok, hol Ciprus, illetve a brazilok által. Az elzárásra sajnos azért van szükségünk, mert nyílt harcban nagy valószínűséggel mind a szerbek, mind a románok elvernének minket, ezáltal veszélybe kerülne az országunk többi része is.A jövőre előre tekintve, sajnos még továbbra is bizonytalan a helyzet. A képlet egyszerű, amint egy-egy régiót felszabadítunk a keleti határon kapunk egy román NE-t, ami után két választásunk van. Az egyik, hogy beleállunk és nagy eséllyel bukunk a románok ellen, akik ezután bemasíroznak az erdeti régióinkra. A másik, hogy továbbra is zárva tartjuk a határt. A kormánnyal arra az állaspontra jutottunk, hogy marad a csiki-csuki és nem tesszük ki az ország egészét egy esetleges romser megszállásnak.

Üssetek a prioritások szerint, figyeljétek az országfalat!
Jövő héten várható a szülinapi event, tessék tartalékolni, gyűjtögetni! Az event ideje alatt a kormány osztásokat fog tartani!

További szép estét!
drago14