Обраћање Председника народу еСрбије

Day 4,380, 05:12 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани е-грађани и е-грађанке,

Легално сам изабрана за председника еСрбије већином гласова.

Жеља ми је била и остала да будем председница свих грађана наше заједнице. Прихватила сам се ове дужности, ваљда ће се наћи и они који ће рећи, храбро јер ситуација у којој се налазимо је и више него тешка.

Знала сам да ће бити одређених проблема али у много мањој мери него што се заиста догодило.

Онај не воли онога па удара контра од наредбе, то виде савезници па нам и они окрећу леђа.

Многи који су могли да помогну су одбили мој позив. ( позив и сада стоји )

Нажалост нису схватили да са својом помоћи не помажу мени, Кристијани, већ еСрбији. За све такве у нашем језику има много епитета и нећу се тиме бавити.

До краја мандата ћу радити најбоље што могу уз помоћ неколицине оданих сарадника.

Сигурна сам да ћемо успети да се изборимо са проблемима а сви поштени, вредни и храбри грађани су добродошли.

Сама критика би била добродошла како би се исправиле евентуалне грешке. Међутим, постоји и недобронамерна критика и критичари (критизери) која постиже да се омаловажи наш рад али њен основни допринос је да се грађани обесхрабре.

У сталном смо договору са савезницима, планирају се ратови, маневрише се колико нам то дозвољава противник, али није нам он највећи непријатељ. Непријатељ је и унутар државе.

Колико сам пута до сад слала поруке играчима који бију контра наређења, нису то само моја наређења, то је наређење еСрбије.
Ако се каже да нешто губимо са 0 и то што пре, нема потребе набијати зидове. Када се обратим таквим играчима, одговори су углавном исти:”Нисам ја, скрипта је”,”Ја ударам за себе”,”Не пратим Државни зид са обавештењима...” итд да не набрајам више.

Поента приче је да ако желите да еСрбија буде ослобођена и да уопште остане на мапи, онда морамо заједно да испоштујемо наређења, да заборавимо на личне и међустраначке размирице те да се фокусирамо на само један циљ - Слободну еСрбију.

Финансијска ситуација ја такође јако тешка али о томе ће те више сазнати у обавештењу НБС.


Што се тиче састава Владе, ту такође постоје притисци који су свеприсутни и била сам приморана на неке измене и корекције.

Cezar 98 је разрешен дужности Премијера због немогућности да се искрено и у потпуности посвети извршавању својих дужности.
На његово место сам именовала играча Serbian Terorista , који има искуства од раније и који се радо прихватио посла као прави патриота.

Министра Одбране(Murdersas) сам морала да сменим јер је постојао његов лични сукоб (од раније) са појединим играчима а који су одбијали сваки договор који им је понуђен и који су пуцали контра наређења.

Како би избегла даље сукобе унитар наше е-заједнице одлучила сам да до даљњег то место остане упражњено како би избегла даље бојкоте разних “екипа”,”екипица”....

Надам се да ће те сви схватити ово као апел да се оканете страначких и личних сукоба те да се посветите вишем циљу и да заједничким снагама покушамо ослободити еСрбију.

Срдачно ваша
CHRISTIANE.F